Smashin naisten liigajoukkueen esittely

7.9.2015

Piia Suomalainen
Piia Suomalainen

Hyvä

SMASH-TENNIS, NAISET 2015-16

 

Smashin naisten liigajoukkue on vuosikausia hallinnut kotimaisia liigoja niin kesäisin kuin talvisin. Viime kausi kuitenkin päättyi pettymykseen kun Tampereen tennisseura vei Tennisliigan mestaruuden Smashin kotihallissa jättäen itähelsinkiläiset ensimmäistä kertaa vuosiin hopealle.

 

Alkavalla kaudella Smashin naisilla onkin vain yksi tavoite: mestaruus. Smash-legenda Piia Suomalainen, joka on taas parin loukkaantumisten takia rikkonaisen kauden jälkeen palannut Suomen ykkösnaiseksi, jatkaa joukkueen kapteenina ja ykköstykkinä. Piian kanssa joukkueen rungon muodostaa 17-vuotias lupaus Kristina Parviainen. Piia kiertää aktiivisesti kansainvälisiä kisoja, joten häneltä jää väliin osa runkosarjan otteluista.

 

Kristina on saanut kesän aikana uutta puhtia treeneihin kun Piia on ottanut valmennusvastuun hänestä. Piia valmentaa Kristinaa viisi kertaa viikossa aina Suomessa ollessaan ja muun ajan ohjaksissa ovat Smashin kilpavalmentajat.

 

Syyskuussa 16 vuotta täyttävä Nikita Liebkind teki liigadebyyttinsä viime syksynä. Tällä kaudella Nikitalle aukeaa loistomahdollisuus näyttää taitonsa aina Piian ollessa pelimatkoilla. Joukkueen muut jäsenet Katja Verho sekä Hanna Tolonen keskittyvät opintoihinsa, mutta erityisesti nelinpeliä erinomaisesti pelaavalle Verholle saattaa kuitenkin tulla käyttöä kauden edetessä.