Lähde mukaan Tennisliiton harrasteliigaan

17.2.2015

Lisätietoja tästä

Hyvät seurojen yhteyshenkilöt,

 

Ulkokaudella 2015 käynnistyy yleisen sarjatenniksen lisäksi Harrasteliiga. Harrasteliiga on tarkoitettu alueelliseksi sarjaksi jossa voivat pelata korkeintaan C-luokan pelaajat. Tarkoituksena on luoda harrastepelaajille mielekkäitä otteluita sopivan tasoisessa joukossa. Toivottavasti myös uusia kilpaotteluita pelaavia pelaajia saadaan mukaan! Ottelut ovat aikapelejä ja ne on senkin vuoksi helppo järjestää. Joukkueet voidaan muodostaa yli seurarajojen ja sarjamaksu kattaa pelaajien lisenssin ko sarjan pelaamiseen. Tulokset tallennetaan Ässään, ja voitot kartuttavat ranking-pisteitä.

 

Liitteenä on mainos Harrasteliigasta. Toivoisin, että veisitte tietoa eteenpäin seurassanne. Mainos sopii hyvin jäsenistölle sähköpostilla lähetettäväksi sekä printattavaksi hallin seinälle (mieluiten värillisenä). Harrasteliigan säännöt löytyvät viimeistään huomenna Tennisliiton sivuilta.

 

Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 10.4.2015 osoitteeseen veera.nurmi@tennis.fi

 

Toivottavasti saamme yhdessä innostettua pelaajia mukaan – niin nykyisiä jäseniä kuin mahdollisesti tämän myötä uusiksi jäseniksi liittyviä pelaajia.

Huom! Mikäli alueella on vähintään 20 joukkuetta, palkitaan eniten joukkueita hankkinut 100e illalliskortilla!

 

 

Terveisin,

Raisa Törnroos-Heinonen

Tennisliitto, kilpailupäällikkö