Suomen Tennisliitto tiedottaa

11.2.2015

SM-liigan pudotuspelit

Tennispelaajien rekisteröinti

Käynnistämme kevään aikana pelaajien rekisteröintihankkeen. Tavoitteena on saada yhteiseen rekisteriin seurojen jäsenten lisäksi myös muut tennistä harrastavat. Houkuttimena on erilaisia etuja ja alennuksia sekä tällä hetkellä työnimellä kulkeva tennistili-palvelu, josta pelaaja löytää yhdestä paikasta mahdollisimman kattavasti tennikseen liittyvät palvelut. Tiedotamme asiasta lisää lähiaikoina, mutta tässä vaiheessa julistamme käyntiin kilpailun tennistilin nimestä. Nimeä palvelulle voi ehdottaa helmikuun loppuun mennessä ja nimeksi päätyvän ehdotuksen esittäjä palkitaan. Lisätietoa ja ehdotukset henrik.zilliacus@tennis.fi.

 

Norpe Tennisliigan pudotuspelit

Norpe Tennisliigan runkosarjat on saatu päätökseen. Pudotuspelit alkavat 21.-22.2., jolloin pelataan puolivälierät. Miesten puolivälierissä kohtaavat Smash-Kotka ja HLK sekä TCT ja TaTS. Naisten puolivälierissä pelaavat HVS ja Smash-Kotka sekä HLK ja OVS. Suoraan välieriin pääsivät runkosarjan kaksi parasta joukkuetta eli miesten liigassa GT ja Smash sekä naisten liigassa Smash ja TaTS. Lue lisää www.norpetennisliiga.fi ja seuraa Twitterissä @tennisliiga.

 

Street Tennis kiertue

Kevään Street Tennis lajiesittelykiertueen paikat täyttyvät hyvää vauhtia. Tavoitteena on kiertää yhdessä seurojen kanssa noin 80 koulua eri puolilla Suomea. Kiertueen uusi pääyhteistyökumppani on LähiTapiola. Myös Wilson jatkaa yhteistyökumppanina. Jos seurasi haluaa vielä mukaan kiertueelle, ole mahdollisimman pian yhteydessä allekirjoittaneeseen (henrik.zilliacus@tennis.fi) tai oman alueesi aluekoordinaattoriin.

 

Seurapalvelut

Tennisliiton uusilta verkkosivuilta osoitteesta http://www.tennis.fi/seurat/seurapalvelut/ löytyy päivitetty lista Tennisliiton tarjoamista palveluista. Erityisesti haluan nostaa esille uuden seuratoiminnan HelpDeskin, josta seurat voivat kysyä neuvoa seuratoimintaan liittyvissä asioissa. HelpDeskiin pääset osoitteessa http://www.sport.fi/urheiluseura/hyva-hallinto/seuratoiminnan-helpdeskk. Kaikissa seuratoimintaan liittyvissä asioissa voit myös olla yhteydessä allekirjoittaneeseen (parhaiten tavoitat sähköpostitse henrik.zilliacus@tennis.fi).

 

1-tason valmentajakoulutukset

Kevään aikana järjestetään 1-tason valmentajakoulutusta viidellä paikkakunnalla (Espoo, Jyväskylä, Oulu, Pajulahti ja Turku). Koulutuskalenteri löytyy osoitteesta http://www.tennis.fi/koulutus/valmentaja-+ja+ohjaajakoulutus/.

 

Alueiden kuulumiset

Uusi aluekoordinaattoritoiminta on lähtenyt hyvin liikkeelle neljällä alueella. Aluetoimintaan liittyvistä asioista saat lisätietoa:

Häme/Keski-Suomi Tampereen Tennisseura aluetoiminta@tampereentennisseura.fi

Kaakkois-Suomi Smash-Kotka pasi.ahti@kymp.net

Länsi-Suomi Kokkolan Tenniskerho http://ktk-gtk.sporttisaitti.com/stl-n-lansi-suomen-alue/

Pohjois/Itä-Suomi Sotkamon Tennisseura http://www.sots.fi/webpages/index.php?option=com_content&task=view&id=314&Itemid=115

 

Aurinkoista kevään jatkoa!

 

Ystävällisin terveisin

Med vänliga hälsningar

Best Regards

 

Henrik Zilliacus

Seurapalvelupäällikkö

Suomen Tennisliitto

Finlands Tennisförbund

Finnish Tennis Association

+358 50 361 5193

henrik.zilliacus@tennis.fi

www.tennis.fi