Tiaisten veljekset Jussi ja Hermanni voittivat koululaisten SM- kultaa 4- pelissä. Markus Vainikalle minitenniksen voitto!

30.12.2014

Kristiina Parviaiselle ja Ella Haavistolle 2- pelin, ja Ellalle yhdessä Venla Ahdin kanssa 4- pelin hopeaa. Serena Hatakalle hopeaa Midi- sarjassa

Jussi ja Hermanni Tiainen voittivat kultaa perinteikkäissä koululaisten mestaruuskilpailuissa Talissa ja Meilahdessa. Jussi ja Hermanni jotka edustavat Itäkeskuksen peruskoulua voittivat ylä-aste sarjan välierissä parin Antti Kampman/ Roni Rikkonen luvuin 6-3,6-3. Finaalissa kaatui pari Leo Haarala/ Samu- Matias Kaasalainen luvuin 6-3,6-4.

Markus Vainikka Poikkilaakson ala-asteelta eteni lohkostaan ylivoimaisesti jatkopeleihin poikien minitenniksessä. Välierissä Markus kukisti Roope Aution (Smash-Espoo) Komeetan koulusta luvuin 6-3. Finaalista tuli todella tiukka ja lopulta Markus kruunattiin voittajaksi Felix Alopaeusta vastaan käydyssä ottelussa luvuin 6-2,4-6,11-9. Tyttöjen minitenniksessä Smash-Kotkan Daria Bibanina (Mussalon koulu) sijoittui pronssille, kuten myös Smash- Kotkan Unna- Tuuli Korkeamäki (Rauhalan koulu)

Tyttöjen lukio- sarjassa Kristiina Parviainen Mäkelänrinteen lukiosta eteni finaaliin kukistamalla välierissä Nanette Nylundin 6-4,6-2. Finaalissa Laura Pennanen oli vahvempi luvuin 6-4,3-6,6-1.

Tyttöjen ylä- aste sarjassa Langinkosken koulun ala- aste ikäinen Ella Haavisto (Smash-Kotka) eteni finaaliin voittamalla välierissä Karolina Hakalan numeroin 6-4,6-3. Finaalissa Paula Joukanen vei niukasti voiton luvuin 3-6,6-1,7-5. Ella ja Venla Ahti etenivät finaaliin myös 4-pelissä. He kukistivat välierissä parin Ida Havunta/ Andrea Widing numeroin 6-2,6-4. Finaalissa Kia Rinne ja Linnea Koskinen olivat terävämpiä ja veivät voiton luvuin 6-3,6-4.

Tyttöjen midi- sarjassa Serena Hatakka (Itäkeskuksen peruskoulu) sijoittui toiseksi ja Kotkan Aamu Harjunen (Rauhalan koulu) komanneksi. Molemmat etenivät kolmen hengen finaali lohkoon omien alkusarjojensa voittajina.