Smashin Micke Malinen Ferreron Akatemiassa Espanjassa

18.11.2014

GTG- akatemia vaihtoon

Julkaisemme näillä sivuilla Micken ajatuksia harjoittelusta Ferreron akatemiassa


Täällä Espanjassa on tullut vietettyä nelisen viikkoa nytten, ja päivästä toiseen tosi rankkoja reeneiä:) ja viihdyn täällä hirveän hyvin!

 

Päivä näyttää tältä:

Reenit alkaa 9.00, ja ennen sitä aamupala 8.15, eli herätys on noin 7.30. Päivä voi alkaa joko fyysikalla tai tenniksellä se aina vaihtelee, eli 9.00- 11.10 tennis tai fyysikka . Sitten on 10 minuutin breikki jolloin laitetaan jotain pientä suuhun ennen toista reeniä. Jos sinulla oli vaikka tennis ensimmäiseksi niin 11.20- 13.30 on sitten fyysikka.

Tämän jälkeen sinulla on pieni breikki missä käyt suihkussa, syöt, nukut ja valmistaudut seuraavan reenin. Nämä alkavat 15.30-17.10 tenniksellä tai fyysikalla. Sitten on 10 minuutin breikki missä voi taas syödä jotain pientä niin kuin hedelmää tai voileipää. Päivän vikat reenit alkaa 17.20- 19.00 joko tennis tai fyysikkaa  . Sitten on suihku aikaa ja sen jälkeen syömään ja lukemaan läksyjä ja sitten nukkumaan :)! Tämä päivä ohjelma on sama ma-pe, lauantaina on vaan yhdet fyysikka ja tennis reenit.

Sunnuntaina on sitten ihan vapaapäivä milloin yleensä on niin väsynyt että ei oikeen jaksa tehää mitää, paitsi käydä vähän koulua:). Käyn koulua etänä Ruotsin kautta joka on onnistunut  tähän asti tosi hyvin!

Täällä asutaan omassa pienessä mökissä missä on sänky ja telkkari ja pieni pöytä missä voi lukea läksyjä, vessaa ei ole mökissä vaan aivan lähellä mökkiä:) ja mökki on aivan kenttien vierellä eli se on paras juttu täällä näin!

 

Kilpailut

Olen pelannut yhden turnauksen täällä jo, turnaus oli niin kuin miehet A-luokka ja pelattiin akatemiassa. Voitin ensimmäisen kierroksen 6-2, 6-2 hyvällä pelillä ja oli kiva pelata ulkona:) toisella tuli tappio yhdelle akatemian pelaajille,  19 vuotias tosi hyvää pelaa joka saa jopa reenata Almagron kanssa ja Ferreron kanssa myös. 2-6, 4-6 mutta olen tyytyväinen ottelun kuin pelasin ehkä yhden minun parhaista otteluista ikinä:)!

 

Olen myös saanut tosi monia uusia kavereita, kenen kanssa on kiva olla kuin on vapaa-aikaa:)

Kehitystä on tullut jo aika reippaasti, kun massalla saa jyystää ja kuin hyviä reeni kavereita löytyy ja myös vaihtelua:)

 

Terveisiä

Micke