Ella Haavisto vakuuttavaan voittoon Saksan Versmoldissa TE- 12 kisassa

13.7.2014

Juhlan paikka
Juhlan paikka
Ella ja pienet fanit Tallinnassa
Ella ja pienet fanit Tallinnassa

Finaalissa 6-0,6-1 voitto

Ella Haavisto jatkoi mainioita keskikesän otteitaan Saksan Versmoldissa pelatussa TE- 12v- sarjan kilpailussa. Muutama viikko sitten Tallinnassa heltisi välieräpaikka 12- vuotiaalle Smash- Kotkan pelaajalle 14v- sarjassa. Kisa pelattiin sisällä matolla ja ulkona kovilla kentillä. Viime viikonloppuna Ella oli yhdessä Venla Ahdin kanssa nostamassa puhtaalla pelillä Smash- Kotkan naisten SM- liigaan ja nyt irtosi Saksasta kisavoitto. Varsinkin välierä ja finaali olivat hurjaa näytöstä hänen osaltaan. 

Puolivälierissä Saksan kakkos pelaaja Santa Stormbach johti ottelua 3-6,6-4,4-1 kun Ella löysi itsevarmuuden ja valtavan taistelutahdon ja puristi väkisin ohi ja vei voiton numeroin 6-3,4-6,6-4. Ottelussa löytynyt vire siivittikin sittemmin hänet itsevarmaan työskentelyyn myös välierissä, jossa kaatui Ranskan Selena Janisijevic luvuin 6-2,6-1. Finaalissa vauhti senkuin yltyi ja Itävallan Sinja Kraus oli pelkkä vastaantulija. Luvut Ellalle 6-0,6-1. 

Seuraavaksi Ella kilpailee Hampurissa tulevalla viikolla ja sen jälkeen on vuorossa Latvian Riikassa pelattava alle 12- vuotiaiden Nations Challenge Cup. Latviassa Suomea edustavat Ellan lisäksi Lotta Heiskanen ja Elli- Roosa Uusitalo.