Tennisliiton seurainfo

19.5.2014

Seurafoorumi 23.-24.7.2014 Tampereella

Kesän Tampereen seurafoorumi järjestetään keskiviikkona ja torstaina 23.-24.7.2014. Seurafoorumin tärkeimpänä aiheena on vuoden 2015 toimintasuunnitelman työstäminen. Lisäksi keskiviikkona on esitys aiheesta ”seuran organisaation ja toimintamallien kehittäminen”. Seurafoorumin kanssa samaan aikaan pelataan Tampere Open ammattilaiskilpailu, jota on mahdollista seurata foorumin yhteydessä. Foorumin ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta http://www.tennis.fi/sitenews/view/-/nid/13984/ngid/3.

 

Seuratukipäätökset

Opetus- ja kulttuuriministeriö on julkaissut seuratukipäätökset. Tänä vuonna tukea sai seitsemän tennisseuraa yhteensä lähes 100.000 euroa. Lue lisää osoitteesta http://www.minedu.fi/OPM/Tiedotteet/2014/05/seuratuki_2014.html?lang=fi.

 

Street Tennis kiertue

Kuluvan kevään Street Tennis lajiesittelykiertue lähenee maalia. Kuuden viikon aikana on järjestetty tapahtumia 65 koululla ympäri Suomen ja lajiin on tutustunut jo yli 8.500 lasta. Kiertuetta on jäljellä vielä kaksi viikkoa ja 15 koulua. Lue lisää Street Tenniksen omilta sivuilta www.streettennis.fi ja Tennisliiton facebook-sivuilta.

 

Tenniskerhotoimintaa kouluille

Tennisliitto on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä rahoitusta kouluyhteistyön kehittämiseen. Yksi toimintamuodoista on liiton koordinoima kouluilla järjestettävä tenniskerhotoiminta. Pääasiallinen toimintamalli on se, että koulu tarjoaa tilat kerhotoiminnalle, seura vastaa kerhon ohjaamisesta ja Tennisliitto kustantaa välineet ja ohjaajan palkkion. Kerhotoimintaa on järjestetty keväästä 2013 lähtien. Tulevalle lukukaudelle 2014-2015 haemme mukaan vielä paria uutta kerhoa. Jos seurasi on kiinnostunut järjestämään kerhotoimintaa, ole yhteydessä seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacukseen (henrik.zilliacus@tennis.fi) toukokuun aikana.

 

Hyödyllistä tietoa urheiluseuroille

Valtakunnallinen Liikunta- ja Urheiluorganisaatio Valo tuottaa paljon hyvää tietoa ja palveluita urheiluseurojen käyttöön. Kannattaa tutustua Valon seuratoiminnan nettisivuihin ja tilata sähköinen uutiskirje osoitteessa http://www.sport.fi/urheiluseura.

 

Aurinkoista tenniskesää!

 

Ystävällisin terveisin

Med vänliga hälsningar

Best Regards

 

Henrik Zilliacus

Seurapalvelupäällikkö

Suomen Tennisliitto

Finlands Tennisförbund

Finnish Tennis Association

+358 50 361 5193

henrik.zilliacus@tennis.fi

www.tennis.fi