Micke Malisen kuulumisia Good to Great Akatemiasta

3.2.2014

Onnittelut Akatemialle Wawrinkan menestyksestä Australian avoimissa

Terve,

 

Valitettavasti SALK kisat jouluna meni sairastellessa förbi. Pelasin kaksi kisaa tammikuussa Västeråsin ITF ja Jönköpingissa Miehet A Elite kisan.

Västeråsissa hävisin ekalla karsinoissa vastassa Joel Åkerlund, 4-6 6-4 4-6 pelasin hyvin sen ottelun mutta ei ihan riittänyt. Västeråsin kisan jälkeen minulla oli kahden viikon reenijakso, kovaa treeniä päivästä toiseen ja nytte huomaan itsekin että olen kehittynyt kovalla vauhdilla eteenpäin. Nytte alkaa foresakin olla vauhtia niin että voi lyödä vinnareita ;)

 

Reenijakson jälkeen oli Jönköpingissa sitten Miehet A Elite kisa, minun piti karsia ja voittaa kolme peliä päästäkseni pääsarjaan. Voitin ekan pelin 6-2 6-4 vastassa oli 99:sien top 20 ruotsissa, en pelannut kauheen hyvin mutta voitto tuli. Toka peli karsinoissa tuli vaikea vastustaja vastaan 97:jen top 10 pelaaja, voitin 6-4 2-6 6-1 pelasin tosi hyvin ja oli hyvä voitto. Vikassa karsinan pelissä tuli niukka tappio, 4-6 2-6 hyvälle 96:selle, jolla oli iso fore ja kova syöttö, mutta ihan hyvä kisa kuitenkin.

 

Nytte reenit ja kisat jatkuu samalla vauhdilla eteenpäin, ja kaikki peliin aina. Seuravat kisat ovat tällä viikolla Tukholmassa.

 

Terveisin

Micke