Smashin Micke Malisen kuulumisia Good to Great- akatemiasta

23.12.2013

Hyvä Smash

Hei Smashiläiset

Olen pelannut kolme kisaa nytte joulukuussa, kaikki 3 kisaa olivat Miehet A Elite. Eka kisa oli Boråsissa jonne matkusti Micke Tillström ja pari muuta GTG:sta. Pelasin ekan pelin torstai aamuna jonka voitin 6-2 6-3 hyvällä pelillä. Myöhemmin iltapäivällä pelasin karsinan finaaleissa jonka hävisin 0-6 4-6 mutta kohtasin hyvän pelajan ja olen tyytyväinen siihen peliin.

Toka turnaus oli seuravalla viikolla Göteborgissa, jonne matkustin yksin torstai aamuna junalla. Lähdin Tukholman keskuksesta aamulla noin 6.57 ja noin kolmen tunnin jälkeen heräsin Göteborgissa, sieltä otin sitten metron pelipaikkaan. Ekasta pelistä tuli voitto 6-2 7-5, peli kesti noin 2,5 H ja olin ihan puhki. Karsinnan finaali oli heti sen jälkeen ja minulla oli vain 45 min aikaa huilatta. Minulla alko jalat kramppaa heti pelin alussa ja en vaan jaksannut painaa hävisin 0-6 0-6 tosin monet gamet olivat tiukkoja ja tasaisia, mutta  vastustaja oli parempi. Pelin jälkeen matkustin Halmstadiin veljeni luokse huilamaan viikonlopuksi.

Seuraavalla viikolla oli vika turnaus Tukholmaan ulkopuolella Trollbäckenissä, matkustin sinne Robin Bragen kanssa. Pelasin maanantaina puolipäivällä vastaan asettui noin 2 metrinen kaveri ja noin 5 v vanhempi myös. Hävisin 2-6 1-6 ihan hyvällä pelillä, vastustaja oli vaan parempi. Viikolla jatkui reenit normalisesti ja olen Suomessa nytte viettämässä joulua :D

Terveisin

Micke