Olari Tennis- hallin käyttäjäkyselyn analysointi

12.12.2013

Mistä saimme risuja ja mistä ruusuja?

Hei

 

Olari Tennis- hallissa tehtiin lokakuussa 2013 käyttäjäkysely ja vastauksia saatiin 149 kappaletta. Kiitämme kaikkia kyselyyn vastanneita erinomaisista ajatuksista ja kehittämisideoista.

Neljännes vastaajista oli Olarin kahden kentän kuplahallin vanhoja asiakkaita, kolmannes oli kuullut hallista tutuiltaan ja viidennes löysi tiensä hallille netin kautta.

 

Miksi hallissa pelataan ja viihdytään?

Tärkeitä syitä olivat loistavat, hitaat kenttäpinnat ja valaistus verrattuna muihin halleihin, sijainti, valmennus ja pelikaverit.

 

Miten halli toimii?

Parhaiten arvioitiin toimivan valaistuksen, kenttäpinnat, kenttien varaaminen netistä, maksaminen ja pysäköintitilat. Parannusehdotuksia tuli ääniolosuhteista, siisteydestä ja mahdollisuudesta maksaa jatkossa helpommin liikuntaseteleillä yms. sekä pukuhuoneiden kokoa.

 

Toimenpiteet ja aikataulu

Kenttien ja sosiaalitilojen siisteyteen tulemme kiinnittämään huomiota jatkossakin. Olemme vaihtaneet siivousfirmaa lokakuussa ja hallin puhtaanapidosta sekä kenttien imuroinnista vastaa Tarmo Palvelut Oy. Toivomme teiltä palautetta hallin siisteydestä voidaksemme antaa palautetta taas eteenpäin ko. yritykselle.

Kenttien kaikuminen on hankalampi asia toteuttaa ilman isoja investointeja ja tutkimme asiaa saadaksemme asiaan parannusta pitkällä aikavälillä. Tutkimme myös mahdollisuutta laajentaa miesten pukuhuonetta. Kaappien siirtäminen yläaulaan on jo tuonut lisätilaa pukuhuonetiloihin.

Liikuntaseteleiden ja verkkomaksun käyttöönotosta käymme myös keskusteluja yhteistyökumppaniemme kanssa ja tutkimme mahdollisuutta helpottaa liikuntaseteleiden hallissamme.

Tulemme markkinoimaan halliamme lisää lähialueen kouluihin ja yrityksiin kevään 2013 aikana ja olemme myös aloittaneet keskustelut Espoon kaupungin kanssa mahdollisuudesta saada tenniksen ulkokenttiä hallin välittömään läheisyyteen. Pallo on nyt kaupungilla ja odotamme asian etenemistä.

 

Haluan vielä kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita ja hallin asiakkaita palautteesta matkan varrella.  EsTe-78 ja Smash-Espoo järjestää kilpailuja ja valmennusta yms. tapahtumia mihin olette tervetulleita ja muistakaan osallistua hallisarjaan tutustuaksenne uusiin pelaajiin sekä kokeaksenne tunteen pelata tennistä ”numerolappu rinnassa” eli kilpaa.

 

Kiittäen

 

Tapio Totro
toimitusjohtaja
Olari Tennis- halli