Piia joutuu jättämään Talin kisan väliin

12.11.2013

Rannevaiva pitää sivussa kentiltä vielä muutaman viikon

Suomen ykkösnaispelaaja Piia Suomalainen joutuu valitettavasti jättämään Talissa pelattavan $10.000-turnauksen väliin.
 
Kaksi viikkoa sitten kipeytynyt ranne pitää Piian sivussa tenniskentiltä vielä joitakin viikkoja. Piian kausi on ollut monien pienten vastoinkäymisten vaivaama - kesä meni pilalle flunssaputken vietyä voimat, syksyllä kaksi kisaa päättyi ennenaikaisesti isovarpaan kynnen irrottua ja tehtyä liikkumisesta kivuliasta ja viimeksi hän joutui jättämään Torontossa pelatun turnauksen väliin ranteen kipeydyttyä.
 
Kauden valopilkku ja osoitus Piian iskukyvystä oli lokakuussa tullut voitto viime vuonna junioreiden US Openin voittaneesta Samantha Crawfordista suoraan kahdessa erässä.
 
Piian loppukauteen kuuluu paljon fysiikkatreeniä ja valmistautumista ensi kauteen. Mikäli ranne kestää kovempaa harjoittelua ja kisamatseja, saatetaan Piia nähdä kentällä jo joulukuun SM-liigakierroksilla. Tammikuussa on vuorossa lisää SM-liigaa ja helmikuussa ovat ohjelmassa uuden vuoden ensimmäiset kansainväliset kisat.

Totaalinen takaisku ei Piian vetäytyminen smashiläisittäin ollut, sillä hänen paikkansa pääsarjassa meni liigajoukkueemme uudelle tulokkaalle Kristina Parviaiselle, joka on mukana ns. lucky loserina.

Kristina hävisi ottelunsa Venäjän Natalia Belovaa vastaan lukemin 6-1, 6-4.