Micke Malisen kuulumisia Tukholma GTG- akatemiasta

15.10.2013

Kohta kaksi kuukautta eloa Tukholmassa takana

Micke muutti Tukholmaan elokuun puolenvälin jälkeen harjoitellakseen Magnus Normanin ja Niklas Kultin johtamassa Good To Great akatemiassa. Siinä sivussa hän käy koulua Tukholmalaisessa urheilukoulussa, johon on sijoitettu myös alueen muita nuoria urheilijoita, jotka panostavat täysipäiväisesti urheiluun. Good To Great akatemian kirkkain tähti on Sveitsiläinen huippupelaaja Stanislas Wavrinka. Hän luonnollisesti viettää pääosan ajastaan maailmalla mutta Tukholmasta löytyy nippu muita tulevaisuuden suurlupauksia. Mm. omien ikäluokkiensa TE- ja ITF- rankingien parhaimmistoon kuuluvat Ymerin veljekset.

Seuraavassa Miken terveisiä hänen alkutaipaleeltaan Tukholmassa.

14. syyskuuta

Hei Smashilaiset! Tässä on lyhyt kertomus ensimmäisiltä viikoilta. Olen nyt harjoitellut kolmisen viikkoa GTG:n kanssa. Harjoittelemme kaksi kertaa päivässä tennistä ja kerran fysiikkaa. Toiminta täällä alkoi tosin todenteolla vasta 9. syyskuuta, kun pääosa valmentajista kotiutui US Openista. (Wavrinka välierissä) Näiden kolmen viikon aikana olen parantanut peliäni ja valmentajat halusivat minun kokeilevan muutamaa uutta mailaa. Olen nyt kokeillut Headin mailaa ja se jonka olen valinnut itselleni, tuntuu oikein hyvältä. Olen saanut itselleni oman henkilökohtaisen valmentajan, Robibn Bragen, joka sopii minulle erittäin hyvin. Olen suorittanut fyysiset testit, jotta sain tietooni, mitä minun ennenkaikkea tulee parantaa fyysisellä puolella. Kentällä tavoitteeni on parantaa pallokontrollia ja oppia keskittymään jokaisessa harjoituksessa, läpi harjoituksen 100%. Koulussa viihdyn hyvin, koska siellä käydään tekemässä vain pakolliset. Normaalisti päivä etenee siten. että aamulla harjoitellaan 2 tuntia. Valmentaja vie kouluun. koulussa ollaan pari-kolme tuntia ja joku koulusta tuo takaisin hallille, jossa harjoitukset jatkuvat. Kentällä on aina enimmillään yksi tai kaksi pelaajaa ja valmentaja.

Syksyn aikana minulla on seuraavat kilpailut:

Järfälla Open, molemmat Suomen ITF- kilpailut, sekä yksi kilpailu Norjassa. ITF- kilpailuiden kohdalla on vielä epävarmaa pääsenkö mukaan, koska minulla ei vielä ole ITF- pisteitä.

29. syyskuuta

Treenit luistavat ja teen paljon töitä pallovarmuuden ja kontrollin kanssa. Pyrin keskittymään jokaiseen tilanteeseen maksimaalisesti, niin jalkatyössä kuin myös itse lyöntisuorituksessa. Se vaatii maksimaalista keskittymistä kokoajan, läpi harjoituksen. Minulla on ollut monia yksityistunteja Johan Hedsbergin kanssa ja kerran Magnus Normanin. Fyysiset harjoitukset ovat kovia ja olen saanut oman lämmittelyohjelman, jossa lämmittelen lihakset soft- pallolla.

Lisää kuulumisia Tukholmasta seuraa tasaisin väliajoin.