TimanttiTour pelattiin lauantaina Helsingissä

14.10.2013

Jälleen uusi osallistujaennätys

TimanttiTourin syksyn toinen osakilpailu pelatiin lauantaina Helsingissä. Midien ja minien lohkokaavioissa oli yhteensä 61 pelaajaa, mikä on TimanttiTourin uusi ennätys. Mideissä oli 24 ja mineissä 37 osallistujaa.

 

Vihreän pallon sarjan voitti Eemeli Sipilä, joka voitti alkulohkojen jälkeen pelatun jatkokaavion finaalissa Alex Lindqvistin niukasti 7-6, 7-5. Pronssiottelussa Rania Kinnunen voitti Max Gardemeisterin 6-4, 7-6.

 

Oranssin pallon sarjassa pelattiin kaksi lohkoa. A-lohkon voitti Jeri Lassila, toinen oli Ikko Hero Smash-Espoosta ja kolmas Rasmus Rapo.  B-lohkon voitti Julius Leino, kakkonen oli Olli Leino Keravan Tennisseurasta ja kolmas Stanislav Baranov.

 

Minitennissarjan A-lohkossa voittoja keräsi eniten Velipekka Koivunen, toinen oli Olli Leino ja kolmas Julius Leino. B-lohkon voitti Chloe Ghemtio, toinen oli Markus Vainikka ja kolmas Timofey Lobanov. C-lohkon voitti Arttu Leino Keravan tennisseurasta, toinen oli Kaspar Kukkonen GVLK:sta ja kolmas Tuomo Hietanen.

 

Osallistujia oli tällä kertaa kaiken kaikkiaan kuudesta seurasta, Smash-Helsingistä, Smash-Espoosta, Smash-Kotkasta, GVLK:sta, Ketsistä ja Hytsistä. 

 

Seuraava osakilpailu pelataan 23.11. Espoossa. Sarjoina ovat midit (vain oranssit pallot) ja minit. 

 

Vanhemmille kiitos korvaamattomasta avusta kisojen järjestelyihin osallistumisessa!