TimanttiTour pelattiin lauantaina Helsingissä

1.9.2013

Kolmessa sarjassa yhteensä 51 pelaajaa

TimanttiTourin syksyn ensimmäinen osakilpailu järjestettiin lauantaina Helsingissä. Midien ja minien kaavioissa oli yhteensä 51 pelaajaa, mikä oli reilusti uusi ennätys TimanttiTourin nelivuotisessa historiassa. Mideissä oli mukana 29 pelaajaa, mineissä 22. Jälleen kerran nähtiin hienoja palloralleja!

 

Vihreän pallon A-lohkon kolme parasta olivat Alex Lindqvist, Christian Hyytiä ja Anna Krivokolysko, B-lohkon Eemeli Sipilä, Robi Lassila ja Max Gardemeister.

 

Oranssin pallon A-lohkossa järjestys oli Jeri Lassila, Samu Kaasinen ja Julius Leino, B-lohkossa Malin Sinkko, Maiju Jokela ja Kianna Kotiranta. 

 

Mineissä A-lohkon voitti Jerry Molin (GT), toinen oli Julius Leino ja kolmas Jeri Lassila. B-lohkon voitti Markus Vainikka, jonka yllätti turnauksessa ainoastaan Eetu Konttila. Markuksen perässä tulivat yhtä monella voitolla Joona Saarinen, Eeli Tikka ja Arina Vabistsevits.

 

TimanttiTouriin osallistui pelaajia neljästä eri seurasta: Smashistä, GVLK:sta, GT:stä ja T-61:stä (Vaasa). Smashiläiset olivat suurena enemmistönä. 

 

Kiitokset kaikille vanhemmille osallistumisesta kisojen järjestelyihin!

 

Seuraava osakilpailu järjestetään 12.10. Helsingissä.