Smashin Kanarian matka joulukuussa 2013

20.8.2013

Tennistä lämpimässä kun Suomessa pyryttää ja on kylmä...

Tennis- ja padelleiri Smashiläisille aikuisille ja huippujunioreille

Gran Canarian Maspalomasissa 12.-19.12.2013

Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä Smashin valmentajien opastuksella ensimäistä kertaa joulukuussa järjestettävälle Canarian tennis- ja padelmatkalle. Tennis Center Maspaloman Klubilla 6  massakenttää, 3 kovaa tenniskenttää sekä Paddlekenttiä.

Majoitus on kahden, kolmen tai neljän hengen huoneistoissa huoneistohotelli Cordial Green Golfissa ks. www.cordialcanarias.com

Matkalle ilman huoltajaa lähtevä alle 18 -vuotias on velvollinen ottamaan puolihoidon eli aamiaisen ja lounaan sekä majoittumaan neljän hengen huoneistossa.

Matka laskutetaan etukäteen valitsemasi Group -hinnan mukaan ja matkan ensimmäinen erä (50%) tulee maksaa ennen matkaa ja toinen laskutetaan leirin jälkeen.

Matka on tarkoitettu ensisijaisesti kilpapelaajille, tennistä aktiivisesti harrastaville padel- tai tennisaikuisille.  Matkalle on varattu 30 paikkaa ja matkalle lähteville pelaajille sovelletaan Nuori Suomi –henkisiä pelisääntöjä ja velvollisuuksia sekä kilpapelaajille kilpavalmennuksen pelisääntöjä. Aurinkomatkat pitävät meille 30 paikkaa varattuna 22.8.13 saakka jolloin katsomme mikä on lähtijöiden määrä ja joko peruutamme paikkoja tai varaamme niitä lisää. Ilmoittautuminen on sitova 6.9.13 jälkeen ja matkan peruuttaminen aiheuttaa lisäkuluja.

Jokainen on itse velvollinen ilmoittautumaan leirille ohjeiden mukaan. Valmentajat eivät ilmoita pelaajia leirille!!!

Sitovat ilmoittautumiset 22.8.2013 mennessä ja mahdolliset tiedustelut Tapio Totro tapio.totro at finlandtennis.com . Matkalle lähtijät valitaan aikuisten osalta ilmoittautumisjärjestyksessä ja valmentajat valitsevat kilpajuniorit tason ja harjoitteluasenteen mukaisesti.

Lennot:

to 12.12.13 AY 1519         Helsinki – Las Palmas        06:00-10.30

to 19.12.13 AY 1520         Las Palmas – Helsinki        11:30-19:40

Matkaa järjestävä toimikunta pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia lähtijöiden valintamenettelyyn ja ryhmäjakoihin. Jos mukaan ilmoittautuneelle lähtijälle ei löydy sopivan tasoista harjoitusryhmää voi matka peruuntua hänen osaltaan.

Matkalla ei ole varsinaista ”matkanjohtajaa” eikä yhteistä iltaohjelmaa tennisharjoitusten ulkopuolella .

Matkan hinta eri ryhmille:

Group A

Leiriharjoittelu tennistä ja fysiikka / n. 26 h viikko                             500 €

• Edustusliiga
  • Akatemia taso 5

Group B

Leiriharjoittelu tennistä ja fysiikka / n. 26 h viikko

• Akatemia taso 4                                                                       600 €

Group C

Leiriharjoittelu 2 h tennistä päivässä  ohjatusti ja 12 h viikossa omaa                      800 €

peliä / ohjattuja pelejä.

• Tenniksen tai padelin aikuispelaaja

Pääsääntöisesti 1 valmentaja hoitaa 2 kenttää normaaleissa harjoituksissa.

Matkan hinta ilman tennistä 825 euroa.  Matka ilman tennistä on sallittu vain huoltajana toimivalle aikuiselle tai sisarukselle. Matkalle lähtijä jonka varsinainen seura on jokin muu kuin Smash maksaa hän matkasta 825€.

Lisähinnasta majoittuminen on mahdollista myös kahden hengen huoneistoissa + 55 € / hlö Matkanjärjestäjä pidättää oikeuden sijoittaa huoneiston vapaalle paikalle matkalle lähtijän ellei huoneistoon kuuluvat maksa ns. tyhjästä paikasta lisämaksua.  Muut kuin seuramatkalle osallistuvat hoitavat matkajärjestelyt itse.

Matkan hinnasta voi vähentää 40 € jos ei ota aamiaista tai ilman puolihoitoa lähtevä säästää matkan hinnasta 100 €.

Puolihoidon voi ottaa myös aamiainen ja päivällinen yhdistelmällä.

Aamiainen: klo 8-10.30, noutopöytä

Puolihoito: joko aamiainen ja lounas tai aamiainen ja illallinen

Lounas: klo 12-15, listalta

Illallinen: klo 18.30-21, buffet tai A la carte -illallinen klo 18.30-22.