Seurainfoa jäsenille Tennisliitosta

8.7.2013

 

1. Tennisliiton strategiapäivät 25.-26.7.2013 Tampereella

Suomen Tennisliiton nykyinen strategiakausi päättyy kuluvan vuoden lopussa. Päivitämme strategiaamme ja toivomme, että myös seurat osallistuvat tähän työhön tuoden omia näkemyksiään Suomen tenniksen kehittämisestä. Ilmoittaudu mukaan strategiapäiville viimeistään keskiviikkona 10.7.2013 (mieluiten sähköpostitse henrik.zilliacus@tennis.fi). Lue lisää http://www.tennis.fi/sitenews/view/-/nid/13094/ngid/3

 

2. Yhteinen tenniskoulumalli

Suomeen on luotu yhteinen tenniskoulumalli, jonka tavoitteena on huolehtia lasten ja nuorten riittävästä ja laadukkaasta liikkumisesta sekä seurojen mahdollisuudesta saada uusia harrastajia mukaan toimintaan. Lue lisää ja ota malli käyttöön kaudelle 2013-2014 http://www.tennis.fi/seurat/yhteinen+tenniskoulumalli/.

 

3. Valmentajarekisteri

Tulemme ensi syksynä keräämään Suomessa toimivista valmentajista rekisterin, johon pyrimme saamaan mukaan kaikki työkokemusta omaavat tai valmentajakoulutuksia käyneet ohjaajat ja valmentajat. Samalla perustamme uuden valmentajasivuston sekä kokoamme mallityöehtoja valmentajien työsopimusten pohjaksi. Lähetämme asiasta lisätietoa elokuussa.

 

4. Seurapalvelupäällikön kesäloma

Olen lomalla 1.-21.7. ja 29.7.-4.8.2013. Ilmoittautumiset strategiapäiviin voi lomasta huolimatta lähettää allekirjoittaneen sähköpostiin. Muissa kiireellisissä asioissa voitte olla yhteydessä toimistoomme (sähköposti kilpailut@tennis.fi).

 

Aurinkoista kesän jatkoa!

 

Ystävällisin terveisin

Med vänliga hälsningar

Best Regards

 

Henrik Zilliacus

Seurapalvelupäällikkö

Suomen Tennisliitto

Finlands Tennisförbund

Finnish Tennis Association

+358 50 361 5193

henrik.zilliacus@tennis.fi

www.tennis.fi