Infoa Tennisliitosta jäsenille

31.5.2013

Lue mm. kilpailutoiminnasta

HEI SEUROJEN YHTEYSHENKILÖT!

 

Kesä tekee tuloaan ja tässä vielä muutamia tärkeitä kilpailutoimintaan liittyviä asioita ennen kesää ja lomia. Viettehän näistä tietoa eteenpäin seurassanne.

 

SEURASIIRROT

 

Seurasiirrot sisäkaudelle 2013-2014 tulee tehdä viimeistään 31.8.2013. UUSI TOIMINTATAPA! Seurasiirrot tehdään Tennisässän kautta omista pelaajatiedoista. Kirjaudu omilla tunnuksillasi Ässään ja paina seuranvaihto painiketta. Valitse haetko varsinaista edustussiirtoa (voimassa jatkuvana) vai sisäkauden 2013-2014 sarjatennisedustusmuutosta (ei senioritenniksen!). Kirjaathan sekä vanhan että uuden seuran puheenjohtajien sähköpostitiedot oikein!

 

HANGON TAPAHTUMATORSTAI, to 6.6.

Hangon SEB JGP:n osana tapahtuu:


- Kasva urheilijaksi -ohjelman fysiikkatestit klo 11-14.30 Hangon Casinon pihalla (säävaraus Cuplis-halli). Juniorit, aktiivisesti mukaan testeihin! Hangon osakilpailun jälkeen arvomme koko Kasva urheilijaksi testistön suorittaneiden kesken harjoitusviikonlopun Tukholmaan Good to Great akatemiaan!


- Kasva urheilijaksi -luento urheilijan elämänrytmistä klo 15-16 SEB players lounge teltassa (säävaraus: Cuplis-halli). Luennoitsija on Laura Tast Valosta. Hyödyllistä tietoa pelaajille, vanhemmille ja valmentajille!

Valon kasvaurheilijaksi.fi -palvelun kannustava, yksilöllinen ja harjoittelua ohjaava testipalaute auttaa 11–15-vuotiasta nuorta tunnistamaan omat vahvuutensa ja kehityshaasteensa urheilijana.

 

Elämänrytmitesti läpivalaisee ja antaa palautetta harjoittelun ja liikunnan kokonaismääristä, unirytmistä ja -määrästä sekä ateriarytmistä ja ruokailujen terveellisyydestä.

Ajankäyttökalenteriin syötetään viikon ajan harjoitus-, liikunta-, uni-, ateria- ja koulunkäyntiajat. Yhden päivän jälkeen urheilija näkee päiväkohtaiset pisteensä ja saa pikapalautteen päivästä. Urheilija saa yksityiskohtaisen ja asiantuntevan kokonaispalautteen viikon ajalta. Rekisteröityessään kasvaurheilijaksi.fi -palveluun urheilija voi kutsua valmentajansa ja vanhempansa katsomaan ja kommentoimaan tuloksiaan.


- Iltatapahtuma klo 17-20: Street Tennis -kisailuja, yllätyspalkintoarvonta ja esiintyjänä Konsta Hietanen!!! Tervetuloa kaikki viihtymään!

ULKOKAUDEN SARJATENNIKSEN OTTELUAJAT

 

Aikataulua muutettu. Sarjatennisjoukkueet voivat merkitä ulkokauden otteluaikoja itse Ässään (sopien siitä ensin vastustajajoukkueen kanssa) kesäkuun loppuun asti. Sen jälkeen merkitsemättömiin otteluihin merkitään Tennisliiton toimesta otteluajat jolloin pelit on pelattava. Mahdollisista muutoksista pitää ilmoittaa tennisliittoon, kilpailut@tennis.fi, 1.7.2013 alkaen.

 

SISÄKAUDEN SARJATENNIS 2013-2014

Kaikki sisäkaudella 2012-2013 pelanneet joukkueet ovat automaattisesti mukana sisäkaudella 2013-2014.Uusien joukkueiden tulee ilmoittautua 15.8.2013 mennessä osoitteeseen kilpailut@tennis.fi ja ilmoittaa joukkueen nimi ja yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Vetäytymiset pois sarjasta tulee tehdä myös 15.8.2013 mennessä samaan sähköpostiin. Muuten kaikilta joukkueilta tullaan perimään sarjatennismaksu. Sarjaohjelma tullaan julkaisemaan 24.8.2013 mennessä.

 

SYKSYLLÄ KÄYNNISTYVÄ MINI-JA MIDISARJATENNIS

Uusi pienten junioreiden joukkuemuotoinen sarja käynnistyy sisäkaudella 2013-2014 pilottihankkeena Etelä-Suomen, Länsi-Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Sarjoina: Minitennis 6-9v. ja Miditennis 9-10v.

Kisakallio Tennis ylläpitää kilpailusarjaa ja järjestää siihen liittyvät Masters tapahtumat kauden 2013-2014 ajan.

Joukkueet jaetaan neljän joukkueen lohkoihin ja sarja pelataan joukkueiden koti- ja vieraspeleinä lähialueiden seurojen välillä kotijoukkueen harjoitusvuorolla.

Mini- ja miditenniksessä pelaajien ei tarvitse olla K-jäseniä, mutta sen hankkimista suositellaan.

Ilmoittautuminen syyskaudelle 2013 järjestäjän osoittamaan sähköpostiosoitteeseen 15.9.2013 mennessä.

Osanottomaksu 70€/joukkue/kausi.

Kilpailutoimikunta vahvistaa säännöt kokouksessaan 5.6.2013 , ja sen jälkeen ne julkaistaan www.tennis.fi sivuilla.

 

KESÄLOMAT + YHTEYDENOTOT KILPAILUTOIMINNAN OSALTA

3.6-16.6.2013 hoidan työtehtäviäni puolikkaalla työajalla.

Kilpailutoiminnan asioita hoitaa 17.6.-11.8.2013 Tennisliitossa Veera Nurmi. Laitattehan tällä ajanjaksolla sähköpostia osoitteeseen kilpailut@tennis.fi.

Palaan täysiaikaisesti töihin maanantaina 12.8.2013.

 

Kesäisin tennisterveisin,

Raisa Törnroos-Heinonen
Tennisliitto, kilpailupäällikkö