Smash Tukisäätiö jakaa tänä vuonna 50 000 € stipendeinä ja tukina mailapelipelaajille

20.4.2023

Lämmin kiitos tuesta!

Smash Tukisäätiön tarkoituksena on edistää ja tukea mailapeliharrastusta, mailapeliurheilua ja erityisesti junioritoimintaa Smash ry:ssä. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä valmennus-, opiskelu- ja muita stipendejä ja avustuksia sekä tunnustuspalkintoja mailapeliurheilun ja mailapeliharrastuksen edistämiseksi.

Smash Tukisäätiö jakaa yhteistyökumppaneiltaan sekä Smash Centerin pysäköintimaksuista saamansa varat lyhentämättöminä stipendeinä ja avustuksina Smash ry:n mailapelipelaajille ja tukee avustusta tarvitsevia mailapeliperheitä. Monelle tuki mahdollistaa mailapeliharrastuksen jatkumisen, etenkin näin taloudellisesti epävakaina ja kustannusten nousun aikoina.

Säätiö saa lahjoituksia peruspääomaansa yrityksiltä, yhteisöiltä ja yksityishenkilöiltä. Pääoman tuottoa jaetaan eteenpäin stipendeinä ja erilaisina tukina säätiön kriteerien mukaan. Yksittäinen yritys, yhteisö tai yksityishenkilö voi tehdä lahjoituksen Smash Tukisäätiölle. Lahjoitus voidaan tehdä suoraan toivotuille pelaajille tai sillä voidaan kartuttaa säätiön pääomaa.

Smash Tukisäätiö on tukenut toiminnallaan Smashin mailapelipelaajia vuodesta 2019 lähtien. Viime vuonna 2022 säätiö jakoi tukea stipendien ja tukien muodossa yhteensä 21 500 euroa. Vuoden 2023 aikana säätiö jakaa tukea yhteensä noin 50 000 euroa.

Myös Smash ry jakaa stipendejä SM-kilpailuissa menestyneille pelaajilleen.

Tuen mahdollistavia yhteistyökumppaneitamme ovat:

Azets
Bosgård Luomutila
Datagroup Saimaa
EPCM Services Oy
Finland Tennis Oy
Henki-Fennia
IKI-Kiuas
Janus Oy
Keradur Service Oy
Kiinteistömaailma Itäkeskus
Kirsin Konttori
Kolo Saunatuotteet
KSS Energia
Netvisor
Nordic Park
Olvi
Oy M. Rauanheimo Ab
SGN Group
Siltala Publishing
SL Systems Oy
Tackla
Toihan
Valoremontti Oy
Wippii Work
WiseNetworks
5D Investment


Lämpimästi tuesta kiittäen!

Smash Tukisäätiö sr ja Smash ry


Lisätietoja Smash Tukisäätiön toiminnasta:
Tapio Totro
toimitusjohtaja
Smash Tukisäätiö sr
puh. 0405110666
tapio.totro@finlandtennis.com