Uusia kilpailumääräyksiä

22.3.2013

Kannattaa tutustua

Tennisliitto tiedottaa:

1. Pelaaja saa ilmoittautua ja ottaa osaa vain yhteen samanaikaisesti pelattavaan kilpailuun. Tästä muodostavat poikkeuksen seuraavat tapaukset:
  • pelaaja voi osallistua henkilökohtaisen kilpailun aikana pelattavaan joukkuekilpailuun, jos se voi tapahtua ilman otteluaikojen siirtoa, ja hänellä on varapelaaja sarjaotteluun mahdollisten päällekkäisten ottelujen pelaamiseksi
  • jos luokat, joihin pelaaja osallistuu, pelataan eri päivinä
  • jos pelaaja on pudonnut pois ensimmäisestä kilpailusta silloin, kun toiseen voi vielä ilmoittautua.

1. Huhtikuussa tullaan julkaisemaan päivitetyt kilpailumääräykset. Niissä kilpailumaksujen palautusta koskevaa osiota on tarkennettu. Määräysten julkaisemisen jälkeen sääntö menee seuraavasti:

Ilmoittautuminen kilpailuun velvoittaa pelaajan maksamaan osallistumismaksun ja pelaamaan kilpailun loppuun. Ilmoittautumisen voi perua ennen arvontaa. Tällöin osallistumismaksu palautetaan mahdolliset kulut vähentäen. Jos pelaaja vetäytyy arvonnan jälkeen, kuitenkin 24 tuntia ennen kyseisen luokan alkua, palautetaan kilpailumaksu lääkärin- tai terveydenhoitajan todistusta vastaan mikäli todistus on kilpailunjohtajalla neljän vuorokauden kuluessa luokan alkamisesta. Kilpailunjohtaja voi palauttaa maksun myös muun painavan syyn vuoksi. Kilpailumaksua ei palauteta mikäli luokan alkuun on aikaa 24 tuntia tai vähemmän.