Tennistä ja ranskan kielen opiskelua

20.3.2013

Tule mukaan oppimaan tennistä ja ranskaa

Tennistä ja ranskan kieltä kaikille!

Tennistä ja ranskan kieltä kaikille –kurssi antaa ainutlaatuisen tilaisuuden opetella ranskan kieltä pelaten tennistä!

Kurssin aikana käydään läpi ranskan kielen alkeet!

Tennisvalmentajana toimii ranskan kielen pätevä opettaja joka puhuu ranskaa äidinkielenään !

Yksi tunti jakaantuu kahteen osuuteen, josta toinen on ranskan kielen tunti ja toinen tennistunti.Tenniskentällä että ranskan kielen tunnilla tavoitteena on käyttää ranskaa mahdollisimman paljon!

Ranskan oppitunti aloitetaan tennisvaatteissa ja sen jälkeen koko ryhmä lähtee pelaamaan tennistä! Molemmat tunnit kestävät 1 tunnin, eli yhteensä 2 tuntia!

Kurssi on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille! Kurssin tavoitteena on oppia ranskan kielen ja tenniksen alkeet!

Kurssi alkaa 4.4.2013 ja loppuu 30.5. 2013 ja tavoitteena on jatkaa kurssia syyskaudella 2013 elokuussa.

Kurssin aikataulu:  torstaina  klo 19.30-20.30 ranskan kieltä kokoustilassa ja tennistä ranskan kielellä massakentällä 20.30 – 21.30.

Kurssin kokonaishinta on 280 euroa sisältäen yhdeksän kertaa tennistä ja ranskan kieltä.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu s-postilla fite@finlandtennis.com   Ryhmään mahtuu enintään 4 henkilöä! Lisätietoja puhelimitse: 09 341 71 30.

Kurssi pidetään seuraavassa osoitteessa:   Tennis Club Finland (Helsinki 00900,      Varikkotie 4).

Muistakaa tuoda vihko, kynä ja tietenkin maila ensimmäiselle tunnille!

Tervetuloa kurssille! Bienvenu  a tout le monde!