Fiija Ketonen padelin uudeksi valmennusvastaavaksi

1.2.2023


Tervetuloa Fiija!

Fiijan vastuulle kuuluu valmentamisen lisäksi kokonaisvaltaisesti Smashin padeltoiminnan suunnittelu, hallinnointi sekä kehittäminen yhteistyössä mailapelien valmennus- ja kehityspäällikön Lassi Nykäsen kanssa.

Tässä Fiijan esittely, hänen omin sanoin:

"Moikka, olen Fiija, padeliin aikuisiällä hurahtanut 30-vuotias valmentaja ja kilpapelaaja. Olen aina tykännyt pallopeleistä, oli laji mikä tahansa. Aikaisemmin harrastin pesäpalloa, salibandya ja jalkapalloa, mutta nyt annan kaiken aikani padelille. Padelia kokeilin itse asiassa jo vuonna 2012 Espanjassa ja innostuin siitä silloin. Seinäjoella ei kuitenkaan ollut kenttiä, joten aloitin pelaamisen kun muutin PK-seudulle syksyllä 2018. Nykyään kisaan Finnish Padel Touria ja sarjapadelissa pelaan liigaa. Olen myös maajoukkueringissä ja vuonna 2021 pelasin EM-kisoissa Bilbaossa. Treenaan aktiivisesti ja käyn itsekin valmennuksissa. Välillä käyn myös Espanjassa hakemassa oppia.

Padelia olen valmentanut nyt noin kaksi vuotta, viimeksi työskentelin Padel Club Finlandilla. Valmentajana olen kannustava, positiivinen ja hyvällä tavalla vaativa :) Olen muuten käynyt meditaatio- ja rentoutusohjaaja koulutuksen, sillä tiedän että tämä laji vaatii myös paljon mentaalista puolta ja haluan senkin huomioida. Edellisen työnantajan koulutusten lisäksi tavoitteeni tulevaisuudessa käydä Padelliiton koulutusportaat aina korkeimmalle tasolle asti.

Siviilikoulutukseltani olen bio- ja elintarvikeinsinööri.

Mahtavaa olla mukana Smashin tiimissä ja odotan innolla tulevia kohtaamisia kentällä ja tapahtumissa!"

 

Tervetuloa Smashiin Fiija!