Smashin miehillä vahva alku tenniksen 1-divisioonassa - viikonloppuna 1. divari- ja SM-liigatennistä Smash Centerissä

8.11.2022

Kuvassa vasemmalta Arttu Ronkainen, valmentaja Pasi Kinnunen, Rasmus Rapo ja Jeri Lassila.
Kuvassa vasemmalta Arttu Ronkainen, valmentaja Pasi Kinnunen, Rasmus Rapo ja Jeri Lassila.

Viime sisäkauden päätteeksi tenniksen Smash2 joukkue selvitti karsinnat ja nousi miesten 1-divisioonaan. Smash2 on jatkanut siitä mihin viime keväänä kausi päätettiin ja Smash2 onkin ottanut todella vahvan alun kuukausi sitten käynnistyneessä 1-divisioonassa.

Kauden ensimmäisellä kierroksella pelattiin Hangossa ja vastassa oli vahva HTK, joka viime kaudella karsi noususta Tennisliigaan. Hangosta Smash lähti kotiin 3:n pisteen kanssa ja se neljäskin piste oli jo ottelupallon päässä.

Toinenkin kierros oli vieraissa ja vastassa oli viime kaudella Tennisliigasta pudonnut HLK. Tämä taisto päättyi hienosti tasapeliin 2-2. HLK:n ulkomaalaisvahvistus, ATP rankinginkin omaava pelaaja, oli vielä liian vahva.

Kauden kolmas kierros pelattiin viime sunnuntaina 6.11. Smash Centerissä ja vastassa oli ÅLK Turusta. Kauden ensimmäinen kotipeli päättyi mahtavasti Smashin 4-0 voittoon Tennisliigaan nousua tavoittelevasta ÅLK:sta.

Smash2 joukkue on kokonaan junioripohjainen ja joukkueessa ovat kaudella tähän mennessä pelanneet Elis Fjällberg, Jeri Lassila, Rasmus Rapo ja Arttu Ronkainen.

1-divisioonan seuraavat kotipelit Smash Centerissä ovat jo ensi viikonloppuna. Lauantaina 12.11. klo 17:00 vastaan tulee Valkeakosken VT ja sunnuntaina 13.11. klo 12.00 Lahdesta LVS. Kauden viimeinen kotipeli on lauantaina 26.11. klo 17:00 ja silloin vastassa on WaTS. WaTS haluaa varmasti revanssin viime keväästä, jolloin Smash2 nimenomaan pudotti karsintafinaalissa WaTS:n ja nousi 1-divisioonaan. WaTS kuitenkin säilyi 1-divisioonassa peruutuspaikan turvin.

Tervetuloa katsomaan näitä kauden kolmea viimeistä kotipeliä!

Lauantaina 12.11. pelataan Smash Centerissä myös tenniksen SM-liigaa klo 19 alkaen - ottelussa Smashin miehet kohtaavat veljensä Smash-Kotkasta. Smash Centerin pysäköintialue on viikonloppuna maksullinen, mutta SM-liigatapahtumaan osallistuvat katsojat voivat pysäköidä maksutta lauantaina klo 18.30 alkaen erityisluvalla, jonka saa liigatapahtuman järjestäjältä Esa Palomäeltä toisen kerroksen tapahtuma-alueelta. 

Tervetuloa katsomaan huipputennistä Smash Centeriin!