Smash Padel järjestää Padelliiton kansalliset kilpailut 5.-6.11.2022 (luokat MC, MD, ME, NC ja ND) Arena Center Myllypurossa

14.10.2022

Tervetuloa Smash Padelin järjestämiin kansallisiin kilpailuihin Arena Centeriin! 

KILPAILULUOKAT 

Miehet C-luokka (16 parin kaavio) 

Miehet D- luokka (16 parin kaavio) 

Miehet E-luokka (16 parin kaavio) 

Naiset C-luokka (8 parin kaavio) 

Naiset D-luokka (8 parin kaavio) 

ILMOITTAUTUMINEN, ARVONTA JA SÄÄNNÖT 

Luokkiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 16 ja 8 paria luokan koon mukaan. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 26.10.2022 klo 21.00. Jos luokka on täynnä ja haluat varasijoille laita mailia. Ilmoittautuminen RankedInissa sivun alareunassa olevan linkin kautta.

Pelaaja voi osallistua vain yhteen luokkaan saman päivän aikana. 

Arvonta suoritetaan Smash Centerissä 27.10.2022 klo 12.00. Tervetuloa seuraamaan arvontatilaisuutta. Kaaviot ja otteluohjelmat julkaistaan viimeistään perjantaina 28.10.2022 klo 15.00. 

Kaikissa luokissa pelataan mahdollinen kolmas erä tie breakina 10 pisteeseen kahden pisteen erolla. Kultainen piste on käytössä kaikissa otteluissa. 

Järjestäjällä on oikeus muuttaa luokan pelimuotoa ja pelipäiviä mikäli lopullinen osallistujamäärä näin pakottaa. Kaikille pareille pyritään takaamaan kaksi ottelua (poislukien loukkaantumiset ja poisjäännit kaaviossa). 

AIKATAULUT 

Pelit aloitetaan perjantaina aikaisintaan klo 16.00 ja päättyvät sunnuntaina klo 18.00 mennessä. Tarkemmat aikataulut ja otteluajat ilmoitetaan myöhemmin kun eri luokkien osallistujamäärät ovat tarkentuneet. 

KILPAILULISENSSI JA SEURAN JÄSENYYS 

Padelliiton alaiseen kansalliseen kilpailuun osallistumiseen tarvitset kilpailulisenssin sekä seurajäsenyyden, poikkeuksena naisten D- ja miesten E-luokka, joihin vaaditaan vain seuran jäsenyys. Ko. luokkiin voi osallistua kaksi kertaa ilman seurajäsenyyttä eli lisenssiä ei tarvitse ND- ja ME -luokissa, mutta seurajäsenyys tarvitaan kolmannesta osallistumisesta lähtien. 

OSALLISTUMISMAKSU, ILMOITTAUMINEN OTTELUA VARTEN JA TULOSTEN ILMOITTAINEN OTTELUN JÄLKEEN 

Osallistumismaksu 40 € / luokka / henkilö maksetaan ennen ensimmäistä ottelua kilpailutoimistoon 30 min ennen ottelun alkua. Ilmoittautumisen yhteydessä pelaajan tulee näyttää voimassa oleva kilpailulisenssi Suomisportista tai printattu dokumentti sen olemassaolosta pl. ND ja ME, joissa kilpailulisenssiä ei tarvita. Ottelun päätyttyä voittaja tuo pallot ja ilmoittaa tuloksen viipymättä kilpailutoimistoon. 

KILPAILUPAIKKA: 

Arena Center Myllypuro, Alakiventie 2, 00900 Helsinki.  

Kahdeksan sisäkenttää 

RUOKAILU 

Hallilla on ruokailumahdollisuus ja hallin välittömässä läheisyydessä on myös ruokapaikkoja. 
 
PALKINNOT 

Tavarapalkinnot ja lahjakortit 

KILPAILUUN OSALLISTUMISEN PERUUTTAMINEN 

Osallistumisen kilpailuun voi peruuttaa ennen arvontaa. Arvonnan jälkeen peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan, jolloin pelaaja vapautuu kilpailumaksun maksamisesta. Pelaaja on velvollinen maksamaan kilpailumaksun, jos kilpailun peruutus tapahtuu arvonnan jälkeen. Pelaaja voi etsiä itselleen uuden parin estyneen pelaajan tilalle ja ilmoittaa tästä järjestäjälle. 

 
KILPAILUNJOHTAJA JA VARAJOHTAJA 
 
Kilpailunjohtaja Tapio Totro p. 0405110666, tapio.totro at finlandtennis.com  ja varajohtaja Julia Vedenoja. 

Kilpailujen aikana yhteydenotot ja viestit matkapuhelimen kautta. 

 
Tervetuloa mukaan kisoihin – One Smash Ahead! 

Ilmoittaudu tästä:
 
https://rankedin.com/en/tournament/15625/smash-padelin-jarjestaman-padelliiton-kansalliset-kilpailut-5-6-11-2022-mc-md-me-nc-ja-nd-luokka-arena-center-helsinki