Aada Murtomäki ja Hermanni Tiainen hyvässä kunnossa Smash-Tourilla Myllypurossa

24.2.2013

Smashilaiset menestyivät mukavasti hiihtoloman kisoissa

Smash Tour, Finland Tennis Club
Aada Murtomäki
voitti miesten C- luokan kukistamalla välierissä Peetu Karhun 6-0,6-3 ja finaalissa Sergey Nurmisen luvuin 6-4,0-6,6-3. Sergey voitti välierässään Timo Penttilän 6-3,6-0. Naisten B- luokassa Aada eteni finaaliin kukistamalla välierässä Milla Valkosen 6-3,6-3. Finaalissa vastaan asettui ykköseksi sijoitettu Eliisa Lindfors. Ensimmäinen erä tuli Aadalle numeroin 6-4 mutta kaksi seuraavaa Eliisalle luvuin 6-3,6-2.

Hermanni Tiainen voitti P13- sarjan kilpailun. Välierissä kukistui treenikaveri Tommy Hellström erittäin tiukassa väännössä luvuin 6-1,3-6,7-6. Finaalissa vastaan asettui toinen treenikaveri Veeti Vuorenhela. Ensimmäinen erä oli tiukka ja Hermanni saí sen kammettua itselleen luvuin 7-5. Toisessa erässä voittajan tahti kiihtyi ja voitto kirjattiin Hermannille luvuin 7-5,6-1.

Miesten B2- luokassa Juha Vuorenhela, joka edustaa nykyään Smash- Tennista, eteni välieriin. Semeissä Henri Happonen oli parempi luvuin 6-4,3-6,6-1.

Meilahti
Naisten C- luokassa Tiina Vaivio oli omaa luokkaansa. Hän kukisti välierissä Tuuli Frangenin 7-5,6-1 ja finaalissa Maria Ketolan 6-1,6-0. Sari Saarinen eteni välieriin, jossa koki tappion Ketolalle luvuin 1-6,2-6.

Smash- Espoota edustava Toni Rauhala eteni MD- luokan finaaliin voittamalla välierissä Lassi Melasen 6-1,6-3. Finaalissa Jarkko Haapiainen oli parempi luvuin 4-6,6-1,6-0.

NC- luokan 4- pelissä Leena Aalto ja Tanja Kirjavainen saavuttivat välieräpaikan. He kokivat semeissä tappion parille Ketola/ Heinonen luvuin 3-6,1-6.

Lohja, Kisakallio
Smash- Kotkan Ella Haavisto voitti T14- sarjan kilpailun. Hän voitti enisn oman lohkonsa ja sitten finaalissa Oivia Syvälahden 6-1,6-0. Ella eteni finaaliin myös T12- sarjassa, mutta finaalin tulos puuttui tennisässän sivuilta tätä uutista tehdessä.