Smash Centerin pysäköintialue maksulliseksi ARKI-ILTAISIN KLO 16-23 JA VIIKONLOPPUISIN KLO 00-24 ma 3.10. alkaen - tavoitteena vapaan pysäköintitilan takaaminen omille asiakkaillemme

27.9.2022


Pysäköintimaksun maksutapoina on ParkMan- ja EasyPark-maksusovellukset, hinta 1€ / h + palvelumaksu. Pysäköintimaksut menevät lyhentämättöminä Smash Tukisäätiölle.

Tiedotimme viime viikolla Smash Centerin pysäköintialueen muuttumisesta maksulliseksi ympärivuorokautisesti maanantaina 3.10. alkaen. Kiitämme runsaasta asiakaspalautteesta!

Muutamme maksullisuuden koskemaan vain arki-iltoja sekä viikonloppuja:
Smash Centerin pysäköinti- ja piha-alue on maksullinen ma 3.10.2022 alkaen arki-iltaisin ma-pe klo 16-23 sekä la ja su koko päivän ajan klo 00-24.

Pysäköintimaksun maksutapoina on ParkMan- ja EasyPark-maksusovellukset. Pysäköintimaksun hinta on 1,00€ / h + maksupalvelun veloittama palvelumaksu pysäköintisovelluksen käyttäjältä käyttäjän oman palvelusopimuksen mukaisesti.

Tavoitteena pysäköintialueen maksulliseksi muuttamisella on vapaan pysäköintitilan takaaminen erityisesti omille asiakkaillemme. Läheisen Myllypuron jäähallin pysäköinti on muuttunut keväällä maksulliseksi ja jäähallin asiakkaat ovat käyttäneet Smash Centerin pysäköintialuetta. Joulukuussa jäähallin viereen valmistuvan liikuntahalli Puron pysäköintialueesta tulee myös maksullinen. Seuraamme pysäköintitilannetta ja tarvittaessa mietimme muita vaihtoehtoja sekä teemme muutoksia käytäntöihin.

Pysäköintimaksut menevät lyhentämättöminä Smash Tukisäätiön kautta taloudellista apua tarvitsevien mailapeliperheiden lasten ja nuorten harjoitteluun sekä tavoitteellisesti mailapelejä harrastavien ja mailapeleissä kilpailevien lasten ja nuorten tukemiseen.

Pysäköinninvalvonta aloitetaan maanantaina 3.10.2022, kun alueelle on asennettu valvonnasta kertovat opastekyltit. Muistathan siis maksaa pysäköinnistäsi 3.10. alkaen.

Pysäköinnistä maksetaan käytetyn ajan mukaan. Esim. jos pysäköit 65 minuuttia, maksat vain 65 minuutista, et kahdesta tunnista. Vastaavasti, jos pysäköit puoli tuntia, maksat vain puolesta tunnista, et koko tunnista. Pysäköinti on myös sovellusten lisäksi mahdollista käynnistää ja lopettaa soittamalla EasyParkin soittopalveluun - lue lisää tästä.

Mahdolliset kirjalliset pysäköintiin liittyvät tiedustelut pyydetään lähettämään Finland Tennis Oy:n toimitusjohtajalle Tapio Totrolle sähköpostilla osoitteeseen tapio.totro@finlandtennis.com tai suoraan pysäköinninvalvojan Nordin Park Oy:n asiakaspalveluun sähköpostilla osoitteeseen info@nordicpark.fi. Reklamaatiot käsitellään aina kirjallisesti.

Smash Centerin kiinteistön alueella pysäköinti on kaikille helpompaa, turvallisempaa ja joustavampaa, kun jokainen noudattaa pysäköintiä koskevia sääntöjä ja aikoja. Kiitos!

Yhteistyöterveisin,
Smash Center ja Finland Tennis Oy