Smash Centerin pysäköinti- ja piha-alue muuttuu maksulliseksi maanantaina 3.10. alkaen - haluamme varmistaa, että pysäköintipaikat ovat ensisijaisesti omien asiakkaidemme käytössä

20.9.2022

Pysäköintimaksun maksutapoina on ParkMan- ja EasyPark-maksusovellukset, hinta 1€ / h + palvelumaksu. Pysäköintimaksut menevät lyhentämättöminä Smash Tukisäätiölle.

Smash Centerin pysäköinti- ja piha-alue muuttuu maksulliseksi maanantaina 3.10.2022 alkaen.

Pysäköintimaksun maksutapoina on ParkMan- ja EasyPark-maksusovellukset. Pysäköintimaksun hinta on 1,00€ / h + maksupalvelun veloittama palvelumaksu pysäköintisovelluksen käyttäjältä käyttäjän oman palvelusopimuksen mukaisesti. Pysäköinnistä maksetaan käytetyn ajan mukaan. Esim. jos pysäköit 65 minuuttia, maksat vain 65 minuutista, et kahdesta tunnista. Vastaavasti, jos pysäköit puoli tuntia, maksat vain puolesta tunnista, et koko tunnista.

Pysäköinninvalvonta aloitetaan maanantaina 3.10.2022, kun alueelle on asennettu valvonnasta kertovat opastekyltit. Muistathan siis maksaa pysäköinnistäsi 3.10. alkaen.

Pysäköintialueen muuttaminen maksulliseksi on koettu tarpeelliseksi, sillä läheisen Myllypuron jäähallin pysäköinti on muuttunut keväällä maksulliseksi ja jäähallin asiakkaat ovat käyttäneet Smash Centerin pysäköintialuetta. Joulukuussa jäähallin viereen valmistuvan liikuntahalli Puron pysäköintialuesta tulee myös maksullinen. Smash Centerin maksullisella pysäköinnillä haluamme varmistaa, että pysäköintialue on ensisijaisesti meidän asiakkaidemme käytössä ja että heille on myös vapaita pysäköintipaikkoja.

Pysäköintimaksut menevät lyhentämättöminä Smash Tukisäätiölle, joka jakaa ne stipendeinä mailapelaajille sekä taloudellisista tukea tarvitseville junioripelaajille harrastuksen tukemiseen.

Mahdolliset kirjalliset pysäköintiin liittyvät tiedustelut pyydetään lähettämään Finland Tennis Oy:n toimitusjohtajalle Tapio Totrolle sähköpostilla osoitteeseen tapio.totro@finlandtennis.com tai suoraan pysäköinninvalvojan Nordin Park Oy:n asiakaspalveluun sähköpostilla osoitteeseen info@nordicpark.fi. Reklamaatiot käsitellään aina kirjallisesti.

Smash Centerin kiinteistön alueella pysäköinti on kaikille helpompaa, turvallisempaa ja joustavampaa, kun jokainen noudattaa pysäköintiä koskevia sääntöjä. Kiitos!

Yhteistyöterveisin,
Smash Center ja Finland Tennis Oy