Nikta Liebkind voitti 14v- tyttöjen 2- ja 4- pelin Talin JGP- kilpailuissa! Aava Korkeamäelle 10v- sarjassa hopeaa 2- pelissä ja kultaa 4- pelissä

17.2.2013

Viime viikolla kisattiin Turussa, jossa Saskia Koivu ylsi 4- pelin finaaliin T16- sarjassa ja Ella Haavisto T12- sarjassa

Nikita Liebkind oli hyvässä vireessä Talissa käydyissä JGP- kilpailuissa. T14- sarjassa kilpaileva Niki sai 2- pelin välierässä luovutusvoiton Mariella Minetiltä ja voitti myöhemmin finaalissa Paula Joukasen 2-6,6-4,7-5. 4- pelissä Nikin parina pelasi Paula. He voittivat välierissä Veera Antosen ja Eeva Heinonen luvuin 6-2,6-1. Finaalissa kukistuivat Oona Orpana ja Hedda Hakala luvuin 6-2,6-4.

Smash-Kotkan Aava Korkeamäki eteni T10- sarjan finaaliin kukistamalla välierässään Fiona Kallion 6-4,0-6,6-2. Finaalissa Vilma Koponen oli vahvempi luvuin 7-5,1-6,6-0. 4- pelissä Aavan parina pelasi Fiona Kallio. Finaalissa kukistui pari Vilma Koponen/ Oona- Iiris Uusitalo luvuin 6-4,6-1.

P14- sarjan 4- pelissä välieriin ylsivät Vesa Ahti ja Tommy Hellström. Semeissä Emilio Martinez ja Juho Poutiainen olivat niukasti parempia luvuin 7-5,4-6,10-4.

Viime viikonloppuna Turussa käydyissä 12- ja 16- vuotiaiden kilpailuissa Saskia Koivu eteni T16- sarjan 4- pelin finaaliin yhdessä Janika Hautalahden kanssa. He voittivat välierissä parin Eeva Heinonen/ Veera Antonen luvuin 4-6,6-3,10-5. Finaalissa Monica Malinen ja Elina Joronen veivät voiton numeroin 6-0,6-1.

T12- sarjassa kilpaillut Smash- Kotkan Ella Haavisto eteni 4-pelin finaaliin yhdessä Bea Kivikosken kanssa. He voittivat välierässään Alexandra Anttilan ja Martina Minetin luvuin 7-6,6-4. Finaalissa pari Paula Joukanen/ Cecilia Johansen olivat vahvempia luvuin 6-3,6-3.