Smash ry:n sulkapallon ja padelin mestaruuskilpailut 2022

28.4.2022 klo 12Sulkapallon ja padelin Smash ry:n jäsenten väliset mestaruuskilpailut pelataan samana viikonloppuna 28.-29.5.2022

Mestaruuskilpailut ovat avoin tapahtuma kaikille Smash ry:n jäsenille! Avoimet luokat ovat tarkoitettu pelaajille, joilla on kyseisen lajin lajiliiton myöntämä pelaajanumero (pelaaja on osallistunut liiton alaisiin turnauksiin), harrasteluokat sopivat kilpailusta kiinnostuneille harrastepelaajille, ja esimerkiksi muiden lajien edustajille. Ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu palautetaan vain lääkärin todistusta vastaan osoitteessa smash@smash.fi. Lämpimästi tervetuloa mukaan kilpailemaan Smash ry:n mestaruudesta!

Tenniksen mestaruuskilpailusta viikkoa aikaisemmin 21.-22.5. lisää täällä.
 

Sulkapallon mestaruuskilpailu 2022


Kaksinpeliturnaus pelataan päiväkisana lauantaina 28.5. Osallistumismaksu aikuisilta 20€/pelaaja, junioreilta 10€/pelaaja. Turnaus pelataan omilla sulilla, junioreiden sarjaan annetaan sulat seuran puolesta. Jokaiselle osallistujalle tulee vähintään 3 ottelua turnauksen aikana!

Junioreiden luokka sopii mainiosti pelaajille, joilla ei ole aiempaa kilpailukokemusta. Tapahtuma on matalan kynnyksen kilpailu, jossa opetellaan kilpailemista tutussa ympäristössä oman seuran pelaajien kesken.
 

Ilmoittautuminen tapahtumajärjestelmässämme TennisClubissa alla olevista linkeistä ke 25.5. klo 18 mennessä:

Miehet avoin luokka

Naiset avoin luokka

Juniorit alle 14v. (2008 syntyneet ja sitä nuoremmat)


Lisätietoa sulkapalloturnauksesta ari.ahokas@smash.fi

 

Padelin mestaruuskilpailu 2022
 

Nelinpeliturnaukseen osallistutaan peliparin kanssa, jonka nimi ilmoitetaan Lisätieidot -kohtaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumismaksu on 20€/pelaaja. Jokaiselle parille taataan ainakin kaksi ottelua turnauksen aikana, joista ainakin toinen pelataan sään salliessa Smash Centerin ulkokentillä. Sateella, tai sarjojen kasvaessa suureksi, turnaus siirretään kokonaisuudessaan Arena Centeriin. Turnaus pelataan päiväkisana la 28.5. mikäli sarjat jäävät pieniksi. Jos osallistujia on paljon, turnaus pelataan kaksipäiväisenä 28.-29.5.

Ilmoittautuminen tapahtumajärjestelmässämme TennisClubissa alla olevista linkeistä to 26.5. klo 12 mennessä:

Miehet avoin 

Miehet harraste

Naiset avoin

Naiset harraste


Mikäli sinulla ei ole peliparia ja haluaisit silti osallistua turnaukseen, tai padelturnauksesta ilmenee jotain kysyttävää, ole yhteydessä ville.parkkulainen@smash.fi.