Smash ry:n tenniksen mestaruuskilpailu 2022

28.4.2022 klo 12


Jäsenten välinen mestaruuskilpailu pelataan 21.-22.5.2022

Tervetuloa kilpailemaan Smash ry:n tenniksen mestaruudesta!

Tenniksen mestaruuskilpailu on avoin kaikille Smash ry:n jäsenille! Kaksinpeliturnauksessa on erikseen kilpa- ja harrasteluokat, sarjoja yhdistetään tarvittaessa. Pienemmät sarjat pyritään pelaamaan jo lauantain aikana päiväkisana, isommat luokat kaksipäiväisenä turnauksena. Pelaaja voi osallistua maksimissaan kahteen sarjaan. Toivomme junioreiden osallistuvan ensisijaisesti ikäluokkien turnauksiin. Ikäluokkiin voivat ilmoittautua kaikki samana vuonna täyttävät, sekä sitä nuoremmat pelaajat. Harrasteluokat ovat tarkoitettu vain pelaajille, joilla ei ole Tennisliiton myöntämää pelaajanumeroa (pelaaja ei ole osallistunut liiton alaisiin turnauksiin). Seurakilpailusta ei kerry ranking pisteitä. Osallistumismaksu 20€/sarja. Ilmoittautuminen TennisClubissa alla olevista linkeistä:

Miehet A3 - B

Miehet B3 - C

Miehet C3 - E

Miehet harraste 

 

Naiset A3 - B

Naiset B3 - C

Naiset D - E

Naiset harraste

 

P U18 avoin luokka

P U18 harraste

P U15 harraste

P U12 avoin luokka

 

T U18 kilpa avoin

T U18 harraste

T U15 harraste

T U12 avoin luokka

 

Ilmoittautuminen turnaukseen on sitova! Osallistumismaksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Lisätietoa ilmoittautumisesta, sekä lääkärintodistukset osoitteeseen smash@smash.fi 

Sulkapallon ja Padelin mestaruuskilpailut pelataan viikkoa myöhemmin 28.-29.5.2022. Ilmoittautuminen muiden lajien mestaruusturnauksiin tuttuun tapaan TennisClubissa. Lisätietoa muiden lajien mestaruusturnauksista täällä.