Henri Laaksonen Smashin TEHO Sport Tennisliigan joukkueeseen ensi kaudelle!

3.3.2022


Joukkueen kapteeniksi Pasi Kinnunen

Smashin miesten TEHO Sport Tennisliigan joukkue saa Henri Laaksosesta vahvistuksen ensi kaudelle 2022-2023. ATP-kentiltä tutun suomalais-sveitsiläisen Henrin tämän hetkinen tenniksen kaksinpelin ATP-listan sija on 89. 29-vuotiaan Henrin uran toistaiseksi paras sija 84 on parin viikon takaa, joten Henri pelaa tällä hetkellä tähän mennessä uransa parhainta vaihetta.

”Mahtavaa, että saamme huipputennisammattilaisen Henri Laaksosen Smashin liigajoukkueeseen pelaamaan” kommentoi liigajoukkueen uusi kapteeni Pasi Kinnunen. ”Erityisesti meidän nuorille pelaajillemme on varmasti todella kehittävää päästä seuraamaan kovaa ammattiurheilijaa lähietäisyydeltä. Ja onhan minulla ja Henrillä vähän yhteistä historiaakin: olin hänen valmentajanaan muutamassa ITF-kisassa ja myös kapteenina 16-vuotiaiden poikien Winter Cupissa, jossa Henri oli joukkueemme ykköspelaaja.”

Pasi Kinnunen toimii Smashissa tenniksen kilpavalmentajana ja hänet on valittu ensi kaudelle TEHO Sport Tennisliigan Smashin miesten joukkueen kapteeniksi. ”Olen todella innoissani nimityksestä liigajoukkueen kapteeniksi. Toivon, että pystyn omalla panoksellani auttamaan pelaajia kentällä otteluiden aikana. Koen, että SM-liiga on hyvä mahdollisuus erityisesti nuorille pelaajille kehittyä pelaajina ja tavoitteenani on olla auttamassa heitä tässä kehityksessä."

TEHO Sport Tennisliiga starttaa jälleen syksyllä 2022.