Sulkapallon nelinpelin Team Sportia -harrastekilpailu 11.12.2021

29.11.2021 klo 15


Tervetuloa kaikille avoimeen harrasteturnaukseen Smash Centeriin!

Ennen joulurauhaan laskeutumista on mahdollisuus osallistua vielä vuoden viimeiseen harrastajasulkis -tapahtumaan!

Turnaus on suunnattu sulkapallon harrastajille (toisella pareista saa olla B-luokitus, muuten max. C-luokitus). Kilpailussa on erikseen sekä naisten, että miesten sarjat, jotka pelataan omissa kaavioissa. Naispelaaja saa osallistua miesten sarjaan yhtä ylemmällä tasoluokituksella.

Jokaiselle parille tulee vähintään kolme peliä turnauksen aikana. Pelit alkavat lauantaina klo 10, tapahtuman loppuaika on suuntaa-antava arvio, johon vaikuttaa osallistuvien parien määrä.

Osallistumismaksu 15€/hlö, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Turnaus pelataan omilla aidoilla sulkapalloilla, joita saa ostettua tarvittaessa myös paikanpäältä.

Turnaus ei vaadi voimassa olevaa kilpailulisenssiä, eikä siitä jaeta ranking -pisteitä. Voittajille luvassa tavarapalkintoja.

Kilpailuun ilmoittaudutaan pareittain niin, että molemmat tekevät omat ilmoittautumisensa erikseen ja lisäävät parin nimen "Lisätiedot" -kenttään, jotta parit osataan yhdistää ilmoittautumisen jälkeen. Jos sinulla ei ole paria, mutta haluaisit silti osallistua turnaukseen, laita asiasta sähköpostia Arille ennen ilmoittautumista osoitteeseen ari.ahokas@smashtennis.fi.

ILMOITTAUTUMINEN SULKEUTUU 8.12. klo 18.

Turnaus järjestetään ajankohtaisia koronarajoituksia, sekä -suosituksia noudattaen. Tulemme tiedoittamaan osallistujia, ja palauttamaan osallistumismaksun, mikäli tapahtuma joudutaan perumaan kokonaan.

Linkki ilmoittautumiseen: