Smash-Tennis ry, Suomen Tennisliitto ja Itäkeskuksen peruskoulu aloittavat tennisyhteistyön syksyllä 2013.

18.12.2012

Lue tästä Smashin, Itäkeskuksen koulun ja Urhean tiedote aiheesta

Smash-Tennis ry on kilpa- ja harrastustennistä edistävä urheiluseura Helsingissä, Espoossa, Kouvolassa ja Kotkassa. Smash mahdollistaa saavuttaa tenniksestä elinikäisen tavan liikkua sekä elää ja kehittää fyysistä, henkistä ja sosiaalista vireyttä tenniksen avulla hyvässä seurassa. Seura tarjoaa aukottoman järjestelmän pelaajan kehittymiselle aloittelijasta Suomen huipun kautta kansanvälisille kentille unohtamatta tarjota vaihtoehtoja myös tenniksen harrastajille. Lisäksi toiminta-ajatuksena on tarjota kaikille seuran jäsenille kilpailuja ja edullista peliaikaa omissa kotihalleissaan.

Smash-Tennis ry, Suomen Tennisliitto ja Itäkeskuksen peruskoulu aloittavat syksyllä 2013 yhdessä edistämään lasten ja nuorten mahdollisuutta harjoitella huipputennistä järkevinä aikoina aamulla ennen koulua ja heti koulun jälkeen Itäkeskuksen peruskoulun välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Finland Tennis Clubin mailapelihallissa. Siirtymisiin harjoituksista kouluun tai koulusta harjoituksiin kuluu oppilaalta aikaa 10 minuuttia ja ainakin kahtena päivänä ns. iltaharjoitus voitanee pitää jo alkuiltapäivästä, joten illat ovat oppilaalla vapaana muuhun tekemiseen.

Tarjoamme myös Itäkeskuksen peruskoulun 1-2 – luokkalaisille iltapäiväkerhotoimintaa heti koulun jälkeen mailapelihallissamme liikunnan merkeissä Suomen Tennisliiton tukemana. Myös mini- ja miditennispelaajilla on mahdollisuus tulla koulusta suoraan Smashin ohjattuihin harjoituksiin ja viettää iltapäivä sekä alkuilta harrastusten parissa. Vanhemmat voivat tulla hakemaan lapset harjoitusten jälkeen hallilta ja viettää mukavaa koti-iltaa ilman kuskausrumbaa.

Tervetuloa mukaan Smash-Tenniksen, Suomen Tennisliiton ja Itäkeskuksen Peruskoulun yhteis- toimintaan.

Lisätietoja: www.smashtennis.fi tai valmennuspäällikkö Joni Wilenius joni.wilenius at smashtennis.org, puh: 040 824 75 78

Itäkeskuksen peruskoulu on yhtenäinen peruskoulu, jossa on luokat 1–9. Koulussa on lukuvuonna 2012–13 noin 430 oppilasta ja 40 opettajaa. Koulu sijaitsee luonnon keskellä lähellä Itäkeskuksen metroasemaa ja toimii lähikouluna Puotinharjun lapsille.

Koulu on jo 30-vuotias itäisen Helsingin "kielikoulu", jossa voi lukea ensimmäisenä vieraana kielenä englantia, ranskaa tai saksaa. Luokkien 3–9 painotuksena on vieraiden kielten oppiminen ja eri maiden kulttuureihin tutustuminen. Ranskaa ja saksaa A-kielenä opiskelemaan pyrkiville järjestetään soveltuvuuskoe 2. luokan keväällä.

linkki kotisivuille: www.itispk.edu.hel.fi

Oppilaaksiotto lukuvuodelle 2013 – 2014

Itäkeskuksen peruskoulu järjestää avointen ovien päivän lauantaina 19.1.2013 klo 10 – 13.Koulun tiedotustilaisuus pidetään tiistaina 15.1.2013 klo 18:00 (tulevat 3. luokat) ja klo 17:30 (tulevat 7. luokat).