Try out uusille pelaajille Smash Padelin miesten ja naisten liigajoukkueisiin torstaina 2.9.

25.8.2021


Ilmoittaudu mukaan ma 30.8. mennessä

Suomen Padelliitto järjestää jäsenseuroilleen seurojen välisen sarjapadelin kilpailukaudella 2021-2022. Sarjapadelia pelataan eri tasoilla. Korkein sarjataso on Padelliiga, jossa pelaavat kaudella 2021-22 kesällä 2021 pelatun joukkue-SM-kilpailun kahdeksan parasta joukkuetta. Smash Padel lunasti liigapaikan niin miehissä kuin naisissa.

Nyt liigajoukkueemme haluavat entisestään vahvistaa sekä syventää rivejään. Samalla tahdomme tehdä ja kokeilla jotain uutta. Nyt tarjoammekin juuri sinulle ainutlaatuisen väylän päästä kilpailemaan suoraan kansallisen kärjen kanssa. 

Torstaina 2.9.2021 klo 16-19 Smash Padelin liigajoukkueet järjestävät avoimet try outit uusille pelaajille, niin miehille kuin naisille. Try out järjestetään Arena Center Myllypurossa (Alakiventie 2, 00920 Helsinki).

Mikäli koet, että pelisi on Padelliigan edellyttämällä tasolla, liekki kilpailemiselle palaa, mutta et ole sitä vielä syystä tai toisesta tehnyt, niin nyt on tilaisuutesi.

Ilmoittaudu try out-tapahtumaan alla olevan linkin kautta viimeistään maanantaina 30.8. klo 18 mennessä. 

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen sitova. Jos olet ilmoittautunut tapahtumaan, mutta et pääsekään paikalle, on siitä ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen smash@smashtennis.fi 1.9. klo 12 mennessä tai pelaaja on velvollinen maksamaan osan kenttäkuluista. Poikkeuksena lääkärintodistus sairaustapauksesta, jolloin maksua ei peritä.

Tiedustelut: ville.parkkulainen@smashtennis.fi