Sisäkauden vakiovuoro irtisanottava halutessa kesäkuun loppuun mennessä – sisäkauden vakiovuorot jatkuvat automaattisesti kaudella 2021-2022

9.6.2021

Kiitos päättyneestä sisäkenttien vakiovuorokaudesta 2020-2021!

Menneelle vakiovuorokaudelle tehty vakiovuorosopimus Smash Centeriin, Olarin tennishalliin ja Arena Center Myllypuron padelkentille on voimassa toistaiseksi ja sen voimassaolo jatkuu ilman sopimuksen uusimista seuraavalla sisäkaudella, kunnes sopimus irtisanotaan. Mikäli et halua jatkaa menneen sisäkauden vakiovuorosopimustasi, ilmoita siitä asiakaspalveluumme kesäkuun loppuun mennessä sähköpostilla fite@finlandtennis.com. Jos olet jo aikaisemmin keskellä kautta irtisanonut sopimuksesi, pyydämme kuitenkin ystävällisesti vielä vahvistamaan irtisanomisen uudelleen asiakaspalveluumme. 

Jos vakiovuorosi on ollut pyynnöstäsi koronan vuoksi tauolla koko kevään, pyydämme ottamaan varmuuden vuoksi yhteyttä asiakaspalveluumme fite@finlandtennis.com vakiovuoron jatkumisesta myös ensi kaudella. 

Vakiovuorojen sisäkausi ensi kaudella on 15.8.2021 – 5.6.2022.

Huom. tämä käytäntö ei koske kesän vakiovuorosopimuksia mm. Kaisaniemen tenniskentillä tai ulkopadelkentillä, jotka uusitaan erikseen aina ennen uuden kesäkauden alkua.