Toimipaikkamme avataan torstaina 29.4. Tenniksen juniori- ja aikuisvalmennus alkaa torstaina 29.4., muissa lajeissa juniori- ja aikuisvalmennus alkaa sunnuntaina 2.5. Sisätiloissa järjestettävät kurssit ja tapahtumat on peruttu 31.5. asti.

27.4.2021

Our facilities are open starting from Thursday 29 April. Tennis junior and adult coaching activities start on Thursday 29 April, in other sports junior and adult coaching starts on Sunday 2 May. Indoor events and courses are cancelled until the end of May.

In English on the bottom of the pageAluehallintoviraston liikuntatiloja koskeva sulkupäätös päättyy keskiviikkona 28.4. Avaamme torstaina 29.4. kaikki toimipaikkamme kaikki kentät lukuun ottamatta Kaisaniemeä. Aloitamme torstaina 29.4. tennisvalmennustoimintamme kaikissa ikäryhmissä, mukaan lukien perhetennis. Sulkapallon, pingiksen, padelin ja squashin juniori- ja aikuisvalmennus alkaa sunnuntaina 2.5.

Sisätiloissa järjestettävät kurssit ja tapahtumat on edelleen peruttu 31.5. asti, mutta Smash Centerin ja Kaisaniemen ulkokentillä tulemme järjestämään kursseja ja tapahtumia jo toukokuun aikana – seuraa ilmoittelua! Kaisaniemen tenniskentät pyrimme avaamaan mahdollisimman pian. Kesällä kesäkuun alusta lähtien tulemme järjestämään kattavasti kursseja aikuisille ja kokopäiväleirejä lapsille. Ilmoittautuminen osalle kesän kursseista on jo käynnissä - tutustu tarjontaamme nettisivuillamme tai tapahtumajärjestelmässämme. Kurssitarjonta päivittyy lähiaikoina!

Kymmenen hengen tilarajoitus poistuu, mutta tiloissamme on edelleen varmistettava turvavälit sekä hygieniajärjestelyt. Huomioithan alla olevat turvallisuustoimenpiteet toimipaikoissamme ja toiminnassamme. Harrastetaan ilolla ja yhdessä – edelleen turvallisuus edellä! Kiitos!
 

Smash Center

- Kaikilta sisäkentiltä tulee poistua kellon soidessa 5 min ennen vuoron loppumista lähikontaktien välttämiseksi. Seuraavan vuoron pelaajien tulee tulla kentille vasta oman vuoron alkaessa tasalta tai puolelta. Kello soi nyt 25 yli ja viittä vaille asian helpottamiseksi käytännössä. Tenniskentille tulee lisätuoleja toiselle puolelle kenttää, jonne vuoroon tulevat pelaajat voivat jättää tavaransa.
- Ulkokentiltä voi poistua normaalisti tasalta vuoron vaihtuessa. Kiinnitäthän huomiota turvaväleihin vuoronvaihdossa.
- Nelinpeli on sallittu kaikissa lajeissamme.
- Pingispöydät palaavat omille alkuperäisille paikoilleen to 29.4. 
- Pukuhuoneet eivät ole käytössä lähikontaktien välttämiseksi, pukuhuoneissa on käytössä ainoastaan wc:t. Pyrimme avaamaan pukuhuoneet normaaliin käyttöön 1.6. alkaen.
- Käynti tenniskentille 5 ja 6 tapahtuu naisten pukuhuoneen kautta.
- Kolo Areenassa (tenniskentät 7-9 ja padelkentät 1-2) pelaavien tulee poistua lasikäytävän, ulkopadelkenttien kohdalla olevasta ovesta.
- Pelaajilla tulee olla pelivaatteet ulkovaatteiden alla jo hallille tullessaan. Sisäkengät tulee vaihtaa hallin aulassa ja kentille tulee mennä suoraan ulkovaatteissa. Ulkokengillä kentille meno on kielletty.
- Asiakkaiden tulee kiinnittää erityistä huomiota turvaväleihin, välttää oleskelua yleisissä tiloissa ja poistua tiloista viivyttelemättä oman pelivuoron jälkeen.
- Edellytämme kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissa kaikilta 12-vuotta täyttäneiltä muuten kuin varsinaisen liikuntasuorituksen aikana.
- Harrastukseen saattajien, kuten vanhempien, tulisi välttää sisätiloihin tuloa ja siellä oleskelua.
- Lyöntiseinät Kolo-hallissa eivät ole käytössä.
- Kuntosali on avoinna to 29.4. alkaen. Samanaikaisesti salissa sallimme toistaiseksi maksimissaan 4 henkilöä.
- Ravintola Classico palvelee rajoitetuin asiakaspaikoin klo 19 asti, jonka jälkeen ravintolasta saa ainoastaan noutoruokaa ja ruoan kotiinkuljetusta.
- Henkilökuntamme ohjeistaa asiakkaita ja valvoo, että yllä mainittuja ohjeita noudatetaan.


Olarin tennishalli

- Kaikilta kentiltä tulee poistua 5 min ennen vuoron loppumista lähikontaktien välttämiseksi. Seuraavan vuoron pelaajien tulee tulla kentille vasta oman vuoron alkaessa tasalta tai puolelta. Ryhmävalmennuksessa olevia on ohjeistettu erikseen.
- Pukuhuoneet eivät ole käytössä. 
- Pelaajilla tulee olla pelivaatteet ulkovaatteiden alla jo hallille tullessaan. Sisäkengät tulee vaihtaa hallin aulassa ja kentille tulee mennä suoraan ulkovaatteissa. Ulkokengillä kentille meno on kielletty.
- Asiakkaiden tulee kiinnittää erityistä huomiota turvaväleihin, välttää oleskelua yleisissä tiloissa ja poistua tiloista viivyttelemättä oman pelivuoron jälkeen.
- Edellytämme kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissa kaikilta 12-vuotta täyttäneiltä muuten kuin varsinaisen liikuntasuorituksen aikana.
- Harrastukseen saattajien, kuten vanhempien, tulisi välttää sisätiloihin tuloa ja siellä oleskelua.
- Henkilökuntamme ohjeistaa asiakkaita ja valvoo, että yllä mainittuja ohjeita noudatetaan.
 

Arena Center Myllypuro / padelkentät

- Arena Center Myllypuron ulko-ovet on avoinna ja kaikki padelkentät käytössä to 29.4. alkaen. 
- Asiakkaita suositellaan vaihtamaan pelivarusteet mahdollisuuksien mukaan jo ennen hallille saapumista.
- Padeltiloihin tulee mennä vasta tasalta vuoron alkaessa edellisten pelaajien poistuttua. Ryhmän tulee poistua padelkentältä 5 min ennen vuoron loppumista ja padeltiloista viivyttelemättä jälleen yhtenä ryhmänä ennen seuraavien ryhmien tuloa.
- Liikkuessa hallin yleisissä tiloissa tulee huomioida riittävät turvavälit ja etäisyydet muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan ja käyttää kasvomaskeja muulloin kuin pelatessa.
- Lisätietoja Arena Centerin toimintaohjeista:
https://www.arenacenter.fi/koronainfo-27-4-2021/

Valmennustoiminta

Valmennustoimintamme alkaa tenniksen osalta torstaina 29.4. kaikissa ikäryhmissä, mukaan lukien perhetennis. Sulkapallon, pingiksen, padelin ja squashin juniori- ja aikuisvalmennus alkaa sunnuntaina 2.5. Suosittelemme, että harrastukseen saattajat, kuten vanhemmat, eivät tulisi sisätiloihin. 

Valmennuksiin Helsingissä, Espoossa ja Kotkassa osallistuvilla on oikeus edelleen olla osallistumatta koronan vuoksi valmennustunneille sisäkauden loppuun saakka eli 6.6.2021 asti ilman siitä heille aiheutuvia kuluja. Valmennukseen osallistuville tiedotetaan asiasta tarkemmin sähköpostilla. Lisätietoja valmennusvastaavilta:

- Helsinki, sulkapallon, squashin, padelin ja pingiksen juniori- ja aikuisvalmennus: Ari Ahokas ari.ahokas@smashtennis.fi
- Helsinki, tenniksen aikuisvalmennus: Janne Eerikäinen janne.eerikainen@smashtennis.fi
- Helsinki, tenniksen juniorivalmennus: Juha Romppanen juha.romppanen@smashtennis.fi
- Helsinki, tenniksen kilpavalmennus: Joni Wilenius joni.wilenius@smashtennis.fi
- Espoo, tenniksen aikuisvalmennus: Lassi Nykänen lassi.nykanen@smashtennis.fi
- Espoo, tenniksen juniorivalmennus Green & Yellow Tiimit: Timo Etumäki timo.etumaki@smashtennis.fi
- Espoo, tenniksen juniorivalmennus Red & Orange Tiimit: Susanna Etumäki susanna.etumaki@smashtennis.fi
- Kotka, tenniksen aikuis- ja juniorivalmennus: Pasi Ahti pasi.ahti@smashtennis.fi

Aikuisten tenniksen korvausjärjestelmä on poissa käytöstä sisäkauden loppuun asti eli 6.6.2021 asti. Suosittelemme, että ryhmätunnit suoritetaan toistaiseksi vain omissa ryhmissään. Seura informoi pelaajia erikseen, miten käyttämättömät korvaustunnit korvataan.

Valmennustunnit lopetetaan viisi minuuttia ennen tunnin loppumista, jolloin ryhmillä on mahdollisuus poistua turvallisesti kentiltä ennen seuraavan ryhmän tuloa. Jokaisen pelaajan tulee kiinnittää huomiota myös tunnin aikana turvaväleihin mm. juomataukojen sekä pallojen keräilyn aikana.
 

Kurssit, tapahtumat ja kilpailut

Sisätiloissa järjestettävät kurssit, tapahtumat ja kilpailut on peruttu Helsingissä, Espoossa ja Kotkassa 31.5. asti. Perutuille kursseille ja tapahtumiin jo ilmoittautuneille ja ne maksaneille tullaan palauttamaan osallistumismaksu. Smash Centerin ja Kaisaniemen ulkokentillä tulemme järjestämään kursseja ja tapahtumia jo toukokuun aikana – seuraa ilmoittelua! Tenniksen hallisarjojen Smash-Maljan ja Fite Poolin otteluja voidaan jatkaa 29.4. alkaen. 
 

Vakiovuorot

Vakiovuorot ovat voimassa normaalisti torstaista 29.4. alkaen, mutta vakiovuoron omistajilla on oikeus perua vakiovuoronsa koronatilanteen vuoksi Smash Centerissä, Arena Center Myllypurossa ja Olarin Tennishallissa vakiovuorojen sisäkauden loppuun saakka eli 6.6.2021 asti. HUOM! Koronan vuoksi vakiovuoronsa peruuttavien tulee peruuttaa kaikki touko-kesäkuun vakiovuorot samalla kerralla ke 5.5. mennessä Smash Centerin asiakaspalveluun sähköpostilla fite@finlandtennis.com. Perutuista vakiovuoroista ei tule maksuvelvoitteita.
 

Kasvomaskiedellytys 12-vuotta täyttäneille

Edellytämme kasvomaskin käyttöä Helsingin ja Espoon halliemme yleisissä tiloissa kaikilta 12-vuotta täyttäneiltä muuten kuin varsinaisen liikuntasuorituksen aikana. Kertakäyttöisiä maskeja on saatavilla asiakkaille halliemme auloissa. Smash Centerin kassalta voi myös ostaa uudelleenkäytettäviä, pestäviä kangasmaskeja hintaan 6€/kpl.
 

Muut yleiset ohjeistuksemme koronaviruksen ehkäisemiseksi

- Kiinnitä erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Kädet tulee pestä ennen kentälle menoa ja sieltä poistuttua. Myös käsidesiä voi käyttää.

- Pidä 2 metrin turvaväli muihin ihmisiin.

- Vältä oleskelua hallin aulatiloissa ja katsomoissa ja siirry suoraan kentälle ja sieltä pois.

- Smash Centerissä on poistettu auloista ja muista yleisistä tiloista sohvat ja tuolit oleskelun välttämiseksi yleisissä tiloissa.

- Pelaajat, joilla on flunssan oireita tai jotka ovat altistuneet koronavirukselle, ovat koronan vuoksi karanteenissa tai jotka ovat palanneet ulkomailta 14 vrk:n sisällä eivät saa tulla pelaamaan halleihimme.

- Suosittelemme, että riskiryhmiin kuuluvat eivät tulisi pelaamaan halleihimme.

- Halliemme siivous on ollut tavallista tehostetumpaa koko koronaepidemian ajan.

Seuraamme edelleen koronavirustilannetta sekä viranomaisten päätöksiä ja tiedotamme muutoksista nettisivujemme smash.fi -etusivulla kohdassa Uutisia.
 The decision made by the Regional State Administrative Agency regarding the lock down of sporting facilities ends on Wednesday 28 April. We will open all the courts in all our facilities except Kaisaniemi on Thursday 29 April. We will start tennis adult and junior coaching activities on Thursday 29 April, including family tennis. Badminton, table tennis, padel and squash junior and adult coaching activities start on Sunday 2 May. 

Indoor events and courses are still cancelled until the end of May, but we will organize courses and events on outdoor courts in Smash Center and Kaisaniemi later in May. The outdoor tennis clay courts in Kaisaniemi will be opened as soon as possible. Starting from June we will organize extensively courses and events for adults and summer camps for children. Registration has already started and more courses will be published soon (in Finnish) on our website and event registration system.

The restriction of maximum 10 people per space will not be valid anymore, but it is necessary to ensure the social distances and good hygiene. Please take notice of the safety guidelines below in our facilities and activities. Let’s play safe – thank you!
 

Smash Center

- Players on all indoor courts must leave five minutes before the end of the hour when the bell rings in order to avoid close contacts. Players for the next hour are allowed to enter the court exactly on the hour. The bell rings now every hour 25 past and five to in order to make it easier in practice. There will be extra chairs on other side of the tennis courts where players coming to the court can leave their belongings.
- Players on outdoor courts can leave the court exactly on the hour. Please pay attention to safety distances.
- Doubles game (four people) is allowed on all our courts.
- Table tennis tables return on their original court space on 29 April.
- Only the toilets are in use in changing rooms, otherwise changing rooms are not in use. We aim to open changing rooms on 1 June.
- Access to tennis courts 5 and 6 takes place through womens’ changing room.
- Players in Kolo Areena (tennis courts 7-9 and padel courts 1-2) should exit the facilities using the door in the end of the glass corridor, next to the outdoor padel courts.
- Players should be wearing sports clothes under their outerwear already when entering the building. Change into your indoor sports shoes in the lobby and enter the court wearing your outerwear. Entering the courts wearing outdoor shoes is forbidden.
- Customers should pay attention to social distances, avoid spending time in the lobbies and corridors and exit our premises promptly. 
- Face masks are required from all persons aged 12 or above at all times except during the actual physical activity.
- People who are dropping off and picking up children – parents or guardians, for example – should avoid entering our facilities.
- Tennis & padel hitting walls are not in use in Kolo.
- Gym is open starting from 29 April. Maximum of 4 people is allowed in the gym at the same time.
- Ravintola Classico serves with restricted customer tables until 7 pm, after which they serve only take away food and home delivery.
- Our staff instructs and oversees that the above guidelines are being followed.
 

Olari Tennis

- Players on all courts must leave five minutes before the end of the hour in order to avoid close contacts. Players for the next hour are allowed to enter the court exactly on the hour. Those who attend group coaching have been instructed separately.
- Changing rooms are not in use.
- Players should be wearing sports clothes under their outerwear already when entering the building. Change into your indoor sports shoes in the lobby and enter the court wearing your outerwear. Entering the courts wearing outdoor shoes is forbidden.
- Customers should pay attention to social distances, avoid spending time in the lobbies and exit our premises promptly. 
- Face masks are required from all persons aged 12 or above at all times except during the actual physical activity.
- People who are dropping off and picking up children – parents or guardians, for example – should avoid entering our facilities.
- Our staff instructs and oversees that the above guidelines are being followed.
 

Arena Center Myllypuro / padel courts

- The front door of Arena Center Myllypuro is open and all the padel courts are in use starting from 29 April.
- Customers are being recommended to wear sport clothes under their outer wear already when arriving at the building.
- Groups should enter the padel premises only exactly on the hour after the earlier groups have left. The group should leave padel court 5 minutes before the hour ends and leave padel premises without delay again as a one group before the next group enters.
- In general, players should pay attention to social distances and wear face masks at all times except during the actual physical activity.
- More information on guidelines in Arena Center (in Finnish):
https://www.arenacenter.fi/koronainfo-27-4-2021/

Coaching actitivies

Our tennis coaching activities continue on Thursday 29 April in all age groups, including family tennis. Badminton, table tennis, padel and squash coaching activities for adults and juniors continue on Sunday 2 May. We recommend that people who are dropping off and picking up children – parents or guardians, for example – would not enter the facilities. 

Those who attend regular coaching in Helsinki, Espoo and Kotka have still a right to cancel their participation until the end of the indoor season so until 6 June 2021 without charges. Those who attend regular coaching will be notified in more detail by email. More information from the following persons:

- Helsinki, badminton, squash, padel and table tennis junior and adult coaching: Ari Ahokas ari.ahokas@smashtennis.fi
- Helsinki, tennis adult coaching: Janne Eerikäinen janne.eerikainen@smashtennis.fi
- Helsinki, tennis junior coaching: Juha Romppanen juha.romppanen@smashtennis.fi
- Helsinki, tennis competitive coaching: Joni Wilenius joni.wilenius@smashtennis.fi
- Espoo, tennis adult coaching: Lassi Nykänen lassi.nykanen@smashtennis.fi
- Espoo, tennis junior coaching Green & Yellow Teams: Timo Etumäki timo.etumaki@smashtennis.fi
- Espoo, tennis junior coaching Red & Orange Teams: Susanna Etumäki susanna.etumaki@smashtennis.fi
- Kotka, tennis adult and junior coaching: Pasi Ahti pasi.ahti@smashtennis.fi

The system for compensating adult tennis coaching lessons in Helsinki and Espoo is not in use until the end of the indoor season until 6 June 2021. We recommend that coaching lessons are carried out within own groups. We will inform the players how to compensate the system's coaching lessons for players.

Coaching lessons finish five minutes before the end of the lesson so that players have a chance to leave the courts safely before the next group comes. Every player must pay attention to the social distances also during the lessons for example during the breaks and when gathering balls.
 

Courses, events and tournaments

Indoor courses, events and tournaments are cancelled in Helsinki, Espoo and Kotka until 31 May. The registration fee of the cancelled courses will be returned to those who have already paid for it. We will organize courses and events on outdoor courts in Smash Center and Kaisaniemi already later in May. Internal Smash-Malja and Fite Pool tennis leagues continue on 29 April.
 

Regular court bookings by contract (”vakiovuorot”)

Regular court bookings are valid in the normal manner starting from Thursday 29 April, but customers have a right to cancel their regular court bookings because of the coronavirus in Smash Center, Arena Center Myllypuro and Olarin Tennishalli until the end of the indoor season so until 6 June 2021. Please note: those who want to cancel their regular court booking because of the coronavirus should cancel all the May and June bookings at the same time by 5 May to our customer service by email fite@finlandtennis.com. There will be no charges for regular bookings that are cancelled.
 

Face masks required from all persons aged 12 and above

Face masks are required in our facilities in Helsinki and Espoo from all persons aged 12 or above at all times except during the actual physical activity. Disposable masks are available for customers when entering our facilities. You can buy reusable face masks at the service counter of Smash Center, price 6€/mask.
 

Our other general guidelines for preventing the coronavirus

- Pay special attention to hygiene. You should wash your hands before entering and after exiting the court. You can also use hand sanitizer.

- Keep social distance of 2 meters to others.

- Avoid spending time in the lobbies and enter and exit the court promptly.

- Sofas and chairs have been removed from the lobby areas at Smash Center to avoid staying in the general areas.

- Players with flu symptoms, people placed in quarantine due to coronavirus and those who have returned from abroad within the past 14 days are not allowed to play on our courts.

- We recommend that people at higher risk would not play at our facilities.

- Cleaning and hygiene at our facilities has been enhanced.

We still monitor the development of the coronavirus situation and the decisions made by the authorities and inform about the changes in our activities on our www.smash.fi -website on section Uutisia (News).