Kasvomaskisuositus jatkuu toimitiloissamme

25.11.2021 klo 18:00

Recommendation for the use of face masks continue

Päivitetty 25.11.2021 / Updated 25 November 2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on päättänyt tällä viikolla, että pääkaupunkiseudulla palataan laajaan maskisuositukseen rokotussuojan tasosta riippumatta kaikkien 12 vuotta täyttäneiden ja tätä vanhempien osalta. Toimitiloissamme on ollut maskisuositus koko syksyn ajan ja suosittelemme edelleen vahvasti kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissamme kaikille 12 vuotta täyttäneille muulloin kuin varsinaisen liikuntasuorituksen aikana. Toivomme myös asiakkaiden ja harrastukseen saattajien kiinnittävän edelleen huomiota käsi- ja yskimishygieniaan, turvaväleihin ja välttämään turhaa oleskelua sisätiloissa. Henkilöt, joilla on flunssan oireita tai jotka ovat altistuneet koronavirukselle tai ovat koronan vuoksi karanteenissa tulee jäädä kotiin.

The Metropolitan Area coronavirus coordination group has decided this week that the metropolitan area will return to a broad face mask recommendation for all persons aged 12 years and older, regardless of the level of vaccination coverage. We have recommended the use of face masks in our facilities throughout the whole autumn and we still strongly recommend the use of face masks for all persons aged 12 or above at all times except during the actual physical activity. We still ask our customers to pay attention to hygiene and social distances and to avoid spending unnecessary time in our premises. Players with flu symptoms and people placed in quarantine due to coronavirus must stay at home.

30.9.2021 / 30 September 2021

Briefly in English on the bottom of the page

Suuri osa viranomaisten asettamista koronarajoituksista poistuu 1. lokakuuta. Tartuntatautilain yleiset hygieniavaatimukset velvoittavat kuitenkin edelleen mm. liikuntatilojen käytöstä vastaavia toimijoita varmistamaan asiakkaiden ja osallistujien terveysturvallisuuden. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on uudistanut 30.9. maskisuositustaan, jonka mukaan erilaiset toimijat voivat antaa omia maskisuosituksiaan, jotka koskevat heidän omia tilojaan.

Luovumme tilojemme ja toimintamme koronarajoituksista 1.10. ja palaamme toiminnassamme osittain normaaleihin käytäntöihin, mutta vielä terveysturvallisuuden varmistaen:

- Suosittelemme maskin käyttöä yleisissä tiloissamme kaikille 12 vuotta täyttäneille muulloin kuin varsinaisen liikuntasuorituksen aikana.
- Kentiltä ei tarvitse enää poistua viisi minuuttia ennen tunnin loppua; kellojen soitto palautuu normaaliin Smash Centerissä 1.10. eli kellot soivat jälleen tasalta ja puolelta.
- Saunat otetaan käyttöön Smash Centerissä 1.10.
- Kuntosalin kävijämäärää ei enää rajoiteta 4 henkilöön.
- Sohvat ja muut istumatilat palautetaan paikoilleen.
- Suosittelemme asiakkaiden ja harrastukseen saattajien kiinnittävän edelleen huomiota käsi- ja yskimishygieniaan, turvaväleihin ja välttämään turhaa oleskelua sisätiloissa.
- Henkilöt, joilla on flunssan oireita tai jotka ovat altistuneet koronavirukselle tai ovat koronan vuoksi karanteenissa eivät saa tulla pelaamaan halleihimme.
- Jatkamme tilojemme siivousta tavallista tehostetumpana kuten koko koronaepidemian ajan.

Seuraamme edelleen koronavirustilannetta sekä viranomaisten päätöksiä ja tiedotamme muutoksista nettisivujemme smash.fi -etusivulla kohdassa Uutisia.

- - -

We will give up our corona restrictions starting from 1 October and will return to normal practices – recommendation for the use of face masks remains:

- Face masks are recommended in our facilities for all persons aged 12 or above at all times except during the actual physical activity.
- Players don’t need to leave courts five minutes before the end of the hour; the bell will ring in Smash Center in a normal manner exactly on the hour starting from 1 October
- Saunas are in use in Smash Center starting from 1 October
- We recommend our customers to still pay attention to hygiene and social distances and to avoid spending unnecessary time in our premises.
- Players with flu symptoms and people placed in quarantine due to coronavirus are not allowed to play on our courts.
- We continue with the enhanced level of cleaning at our facilities as we have done during the whole pandemia.

We still monitor the development of the coronavirus situation and the decisions made by the authorities and inform about the changes in our activities on our www.smash.fi -website on section Uutisia (News).