Smash-Espoo ry on sulautunut Smash ry:hyn – tavoitteena hallinnolliset synergiaedut, vahva paikallinen toiminta Smash-Espoossa jatkuu kuten ennenkin

17.2.2021

Smash-Espoon jäsenet siirtyvät automaattisesti Smash ry:n jäseniksi

Smash-Espoo ry on sulautunut vuoden 2021 alussa Smash ry:hyn. Sulautumisen myötä saavutetaan paljon hallinnollisia synergia- ja kustannusetuja, jolloin on mahdollista keskittyä entistä paremmin itse seura- ja valmennustoimintaan ja niiden kehittämiseen. Smash-Espoo jatkaa edelleen vahvasti paikallisena toimijana Espoossa. Organisaatio ja henkilöstö Espoossa pysyvät ennallaan, samoin paikallinen valmennus-, kurssi- ja tapahtumatoiminta sekä viestintä. 

Smash-Espoon jäsenet siirtyvät automaattisesti Smash ry:n jäseniksi. Smash ry:n jäseninä jäsenet saavat täsmälleen samat jäsenedut kuin ennenkin ja yhdellä jäsenyydellä voi edustaa seuraa kaikkien Smashin edustamien mailapelien kilpailuissa (tennis, sulkapallo, padel, squash, pingis ja racketlon) sekä seurojen ja joukkueiden välisissä sarjaotteluissa.  

Sulautuminen vaikuttaa käytännössä ainoastaan Suomen Tennisliiton alaiseen toimintaan seuraavasti:
- Pelaajien varsinainen edustusseura muuttuu Tennisässässä Smash-Espoo ry:stä Smash ry:ksi toukokuun tasoluettelossa. Jatkossa Smash-Espoon ja Smashin pelaajat eivät voi enää kisoissa kohdata toisiaan ensimmäisellä kierroksella.
- Smash-Espoon yleiset sarjatennisjoukkueet siirtyvät Smash ry:n joukkueiksi kesäkaudelle 2021. 
- Smash-Espoon senioritenniksen joukkueet siirtyvät Smash ry:n joukkueiksi kaudelle 2021-2022. 
- Joukkueet voidaan jatkossakin nimetä Smash-Espoon joukkueiksi mm. paremman tunnistamisen vuoksi. Kapteeneihin ollaan asiasta tarkemmin yhteydessä kevään kuluessa.
- Jatkossa sarjatennisjoukkueiden muodostaminen on helpompaa, kun kaikki pääkaupunkiseudulla edustavat samaa seuraa.
- Jatkossa seurasiirtoja ei tarvitse tehdä Helsingin ja Espoon välillä.

Smash-Kotka ry jatkaa Smash ry:n sisarseurana hallinnollisesti omana yhdistyksenään ja edistää mailapelitoimintaa paikallisesti Kymenlaaksossa. Yhdessä Smash-Helsinki, Smash-Espoo ja Smash-Kotka muodostavat Suomen suurimman mailapeliseuran yhteensä yli 2500 jäsenellä. One Smash Ahead! 

Lisätietoja sulautumisesta:
Tapio Totro, toiminnanjohtaja, Smash ry
tapio.totro@finlandtennis.com
puh. 040 511 0666

Lisätietoja sulautumisen vaikutuksista sarjatennikseen:
Lassi Nykänen, Smash-Espoon päävalmentaja ja toimipistevastaava
lassi.nykanen@smashtennis.fi
puh. 040 562 8042