Kristina Parviainen ja Kim Kauppila 16v- JGP semeissä Lohjalla

1.10.2012

Tommy Hellströmille, Veeti Vuorenhelalle ja Kristinalle hopeaa 4- peleistä

Kristina Parviainen eteni välieriin Lohjan 16v- JGP kilpailuissa. Välierissä Roosa Timonen vei voiton kolmessa erässä luvuin 6-1,3-6,6-1. 4- pelissä Kristina saavutti hopeaa ja Saskia Koivu pronssia. Välierissä Kristina voitti parinsa Laura Pennasen kanssa Saskian ja Janika Hautalhden luvuin 7-5,0-6,11-9. Finaalissa Roosa Timonen ja Monica Malinen veivät voiton luvuin 6-3,6-4.

Poikien sarjassa Kim Kauppila eteni ensimmäistä kertaa välieriin kukistamalla mm. Tero Jokisen ensimmäisellä kierroksella. Välierissä takki oli jo tyhjä ja Julius Kaverinen korjasi selvän voiton vahvalla pelillä numeroin 6-0,6-0.

Espoossa pelattiin 12v- sarjaa. Tommy Hellström ja Veeti Vuorenhela etenivät 4- pelissä finaaliin kukistamalla välierissä ykköseksi sijoitetut Roni Rikkosen ja Otto Virtasen luvuin 6-3,6-4. Finaalissa käytiin tiukka taistelu, jonka voittajaksi selviytyi pari Otto Meskanen ja Willem Mäenpää luvuin 6-0,6-7,13-11.

Ensi viikonloppuna 10- ja 14- vuotiaat kilpailevat Tampereella.