Pingispöydät siirretty squashkentille 4 & 5. Pingis- ja sulkapallokentillä vain 2 pelaajaa sallittu. Kaikilta kentiltä tulee poistua 5 min ennen vuoron loppumista, kentille meno tasalta tai puolelta. Aikaisemmat rajoituksemme jatkuvat 30.4. asti.

25.3.2021 klo 15:00

Arena Center Myllypuron padelkenttä 1 on suljettu ja padelkentällä 4 vain kaksi henkilöä on sallittu (hinta kentällä 4 -50%). Smash Centerin pukuhuoneissa on käytössä ainoastaan wc:t. Käynti tenniskentille 5 ja 6 tapahtuu naisten pukuhuoneen kautta. Lyöntiseinät Kolossa eivät ole käytössä. Kuntosali on suljettu. Kiitämme asiakkaitamme tähän asti hyvin sujuneesta yhteistyöstä rajoitusten noudattamisessa ja pyydämme heitä edelleen noudattamaan ohjeistuksiamme ja huolehtimaan turvaväleistä.

Table tennis tables have been moved on to squash courts 4 & 5. Only two people are allowed on table tennis and badminton courts. Players on all courts must leave five minutes before the end of the hour. Players for the next hour are allowed to enter the court exactly on the hour. Padel court 1 in Arena Center Myllypuro is closed and on padel court 4 only two players are allowed (price on court 4 -50%). Only the toilets are in use in changing rooms in Smash Center, otherwise changing rooms are not in use. The access to the tennis courts 5 and 6 takes place through the womens’ changing room. Tennis & padel hitting walls in Kolo are not in use. Gym is closed.

We thank our customers for a great co-operation so far and ask them still to follow our guidelines and to pay attention to social distances. Our earlier coronavirus restrictions continue until 30 April. Please read more detailed information in English on the bottom of the page.28.11.2020 – päivitetty 25.3.2021

Liikuntatilamme pysyvät auki toistaiseksi tarkennettuja turvallisuusohjeita ja rajoituksia noudattaen. Etelä-Suomen aluehallintovirasto on jatkanut 26.2.2021 tekemänsä päätöksen määräystä, jonka mukaan liikuntatila voidaan pitää auki, mikäli yhdessä tilassa on samanaikaisesti enintään kymmenen henkilöä. Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan alla olevia toimintaohjeitamme.

Smash Center

- Kaikilta kentiltä tulee poistua kellon soidessa 5 min ennen vuoron loppumista lähikontaktien välttämiseksi. Seuraavan vuoron pelaajien tulee tulla kentille vasta oman vuoron alkaessa tasalta tai puolelta. Kello soi nyt 25 yli ja viittä vaille asian helpottamiseksi käytännössä.
- Sulkapallokentät 7, 9, ja 11 ovat suljettuina. Näin ollen kyseisessä sulkapallotilassa on käytössä vain joka toinen sulkapallokenttä. 
- Sulkapallokentillä vain kaksi pelaajaa sallittu.
- Sulkapallovuoronsa muille kentille (1,2,6,8,10,12) tai pöytätennisvuoronsa varanneilla on oikeus perua vuoronsa, mikäli eivät halua pelata kaksinpeliä. Vuorot voi perua 24 h ennen vuoron alkua kirjautumalla omilla tunnuksilla varainjärjestelmään kohdassa Omat varaukset ja alle 24 h ennen vuoron alkua ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun fite@finlandtennis.com. Vakiovuoroja ei voi itse perua, joten niiden osalta tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun. 
- Pingispöydät pingiskentiltä 1 ja 3 on siirretty squashkentille 4 ja 5. Pingiskenttien varaukset tehdään normaalisti varainjärjestelmän pingisvälilehdellä. Pingis1:lle varatut vuorot pelataan squashkentällä 4 ja Pingis3:lle varatut vuorot pelataan squashkentällä 5.
- Pingiskentillä vain kaksi pelaajaa sallittu.
- Pukuhuoneissa käytössä ovat ainoastaan wc:t. 
- Käynti tenniskentille 5 ja 6 tapahtuu naisten pukuhuoneen kautta.
- Pelaajilla tulee olla pelivaatteet ulkovaatteiden alla jo hallille tullessaan. Sisäkengät tulee vaihtaa hallin aulassa ja kentille tulee mennä suoraan ulkovaatteissa. Ulkokengillä kentille meno on kielletty.
- Asiakkaiden tulee kiinnittää erityistä huomiota turvaväleihin, välttää oleskelua yleisissä tiloissa ja poistua tiloista viivyttelemättä oman pelivuoron jälkeen.
- Edellytämme kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissa kaikilta 12-vuotta täyttäneiltä muuten kuin varsinaisen liikuntasuorituksen aikana.
- Harrastukseen saattajien, kuten vanhempien, tulisi välttää sisätiloihin tuloa ja siellä oleskelua.
- Lyöntiseinät Kolo-hallissa eivät ole käytössä.
- Kuntosali on suljettu.
- Ravintola Classicosta saa ainoastaan noutoruokaa ja ruoan kotiinkuljetusta ma 8.3. alkaen.
- Henkilökuntamme ohjeistaa asiakkaita ja valvoo, että yllä mainittuja ohjeita noudatetaan. 

Olarin tennishalli

- Kaikilta kentiltä tulee poistua 5 min ennen vuoron loppumista lähikontaktien välttämiseksi. Seuraavan vuoron pelaajien tulee tulla kentille vasta oman vuoron alkaessa tasalta tai puolelta. Ryhmävalmennuksessa olevia on ohjeistettu erikseen.
- Pukuhuoneet eivät ole käytössä. 
- Pelaajilla tulee olla pelivaatteet ulkovaatteiden alla jo hallille tullessaan. Sisäkengät tulee vaihtaa hallin aulassa ja kentille tulee mennä suoraan ulkovaatteissa. Ulkokengillä kentille meno on kielletty.
- Asiakkaiden tulee kiinnittää erityistä huomiota turvaväleihin, välttää oleskelua yleisissä tiloissa ja poistua tiloista viivyttelemättä oman pelivuoron jälkeen.
- Edellytämme kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissa kaikilta 12-vuotta täyttäneiltä muuten kuin varsinaisen liikuntasuorituksen aikana.
- Harrastukseen saattajien, kuten vanhempien, tulisi välttää sisätiloihin tuloa ja siellä oleskelua.
- Henkilökuntamme ohjeistaa asiakkaita ja valvoo, että yllä mainittuja ohjeita noudatetaan.

Arena Center Myllypuro / padelkentät

- Arena Center Myllypuron padelkenttä 1 on suljettu keskiviikosta 24.3. alkaen toistaiseksi. Padelkentällä 4 voi pelata vain kaksi henkilöä keskiviikosta 24.3. alkaen, hinta kentällä 4 -50%. Varatut vuorot padelkentillä 1 ja 4 perutaan ke 24.3. alkaen ja maksettujen vuorojen hinta palautetaan varainjärjestelmän asiakastilin saldolle. Saldoa voi käyttää uusien kenttävarauksien maksamiseen. Myös kentän 4 kaikki varaukset perutaan, mutta asiakas voi halutessaan tehdä uuden varauksen kentälle 4 kaksinpeliä varten 24.3. alkaen (hinta -50%). Asiakkaita, joilla on ollut peruttuja vuoroja on tiedotettu peruutuksista sähköpostilla.
- Myllypuron Arena Centerin ulko-ovet ovat suljettuina ja henkilökunta päästää asiakkaita sisään valvotusti. Sisäänkäynti tapahtuu kahvion kassan vieressä sijaitsevasta sivuovesta.
- Jokaisen vuoron varanneen ryhmän tulee saapua hallin ovelle vasta, kun ryhmä on koossa. Ryhmä päästetään sisälle aikaisintaan 10 minuuttia ennen vuoron alkua. Henkilökunta päästää yhden ryhmän kerrallaan sisään.
- Asiakkaita suositellaan vaihtamaan pelivarusteet mahdollisuuksien mukaan jo ennen hallille saapumista.
- Padeltiloihin tulee mennä vasta tasalta vuoron alkaessa edellisten pelaajien poistuttua. Ryhmän tulee poistua padelkentältä 5 min ennen vuoron loppumista ja padeltiloista viivyttelemättä jälleen yhtenä ryhmänä ennen seuraavien ryhmien tuloa.
- Liikkuessa hallin yleisissä tiloissa tulee huomioida riittävät turvavälit ja etäisyydet muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan ja käyttää kasvomaskeja muulloin kuin pelatessa.
- Lisätietoja Arena Centerin toimintaohjeista:
https://www.arenacenter.fi/koronainfo-01032021/


Toivomme yhteistyötä asiakkailta - kiitos, pelataan turvallisesti! 

Seuraamme edelleen aluehallintoviraston ja muiden viranomaisten tekemiä päätöksiä ja muutamme toimintaamme tarvittaessa.

Muilta osin aikaisemmat alla olevat ohjeistuksemme ovat edelleen voimassa 30.4. asti. 

Valmennustoiminta

Juniorivalmennukset pidetään kaikissa lajeissamme (tennis, sulkapallo, squash, pingis, padel) lukuun ottamatta perhetennistä koronakoordinaatioryhmän ja aluehallintoviraston asettamia erityisiä turvallisuusohjeita ja vaadittuja turvavälejä noudattaen. Suosittelemme, että harrastukseen saattajat, kuten vanhemmat, eivät tulisi sisätiloihin. Valmennuksessa olevia informoidaan heihin kohdistuvista mahdollisista muutoksista sähköpostilla.

Aikuisvalmennus jatkuu vain tenniksessä muiden lajien aikuisvalmennusten ollessa edelleen tauolla ainakin maaliskuun loppuun asti. Tennis ei ole korkean riskin laji ja kenttien koko on muihin mailapeleihin nähden huomattavasti suurempi, joten turvavälien pitäminen ja fyysisten kontaktien välttäminen on helpompaa.

Valmennuksiin Helsingissä, Espoossa ja Kotkassa osallistuvilla on oikeus olla osallistumatta valmennustunneille 30.4.2021 saakka ilman siitä heille aiheutuvia kuluja. Valmennukseen osallistuville tiedotetaan asiasta tarkemmin sähköpostilla. Lisätietoja valmennusvastaavilta:

- Helsinki, sulkapallon, squashin, padelin ja pingiksen juniori- ja aikuisvalmennus: Ari Ahokas ari.ahokas@smashtennis.fi
- Helsinki, tenniksen aikuisvalmennus: Janne Eerikäinen janne.eerikainen@smashtennis.fi
- Helsinki, tenniksen juniorivalmennus: Juha Romppanen juha.romppanen@smashtennis.fi
- Helsinki, tenniksen kilpavalmennus: Joni Wilenius joni.wilenius@smashtennis.fi
- Espoo, tenniksen aikuisvalmennus: Lassi Nykänen lassi.nykanen@smashtennis.fi
- Espoo, tenniksen juniorivalmennus Green & Yellow Tiimit: Timo Etumäki timo.etumaki@smashtennis.fi
- Espoo, tenniksen juniorivalmennus Red & Orange Tiimit: Susanna Etumäki susanna.etumaki@smashtennis.fi
- Kotka, tenniksen aikuis- ja juniorivalmennus: Pasi Ahti pasi.ahti@smashtennis.fi

Aikuisten tenniksen korvausjärjestelmä on poissa käytöstä la 28.11. – pe 30.4. välisen ajan Helsingissä ja Espoossa. Mikäli sinulla on jo ko. ajalle varattuja korvaustunteja, toivomme sinun jättävän korvauksen käyttämättä. Suosittelemme, että ryhmätunnit suoritetaan toistaiseksi vain omissa ryhmissään. Seura pohtii, miten käyttämättömiä korvaustunteja tullaan korvaamaan pelaajille ja tiedottaa päätöksestä tarkemmin kevään aikana.

Valmennustunnit lopetetaan viisi minuuttia ennen tunnin loppumista, jolloin ryhmillä on mahdollisuus poistua turvallisesti kentiltä ennen seuraavan ryhmän tuloa. Jokaisen pelaajan tulee kiinnittää huomiota myös tunnin aikana turvaväleihin mm. juomataukojen sekä pallojen keräilyn aikana.

Kurssit, tapahtumat ja kilpailut

Kurssit, tapahtumat ja kilpailut on peruttu Helsingissä, Espoossa ja Kotkassa toistaiseksi. Perutuille kursseille ja tapahtumiin jo ilmoittautuneille ja ne maksaneille tullaan palauttamaan osallistumismaksu.

Vakiovuorot

Vakiovuorot ovat voimassa normaalisti, mutta vakiovuoron omistajilla on oikeus perua vakiovuoronsa vain koronatilanteen vuoksi Smash Centerissä, Arena Center Myllypurossa ja Olarin Tennishallissa 30.4. asti. HUOM! Koronan vuoksi vakiovuoronsa peruuttavien tulee peruuttaa kaikki huhtikuun vakiovuorot samalla kerralla ma 5.4. mennessä Smash Centerin asiakaspalveluun sähköpostilla fite@finlandtennis.com. Perutuista vakiovuoroista ei tule maksuvelvoitteita.
 

Kasvomaskiedellytys 12-vuotta täyttäneille

Edellytämme kasvomaskin käyttöä Helsingin ja Espoon halliemme yleisissä tiloissa kaikilta 12-vuotta täyttäneiltä muuten kuin varsinaisen liikuntasuorituksen aikana. Kertakäyttöisiä maskeja on saatavilla asiakkaille halliemme auloissa. Smash Centerin kassalta voi myös ostaa uudelleenkäytettäviä, pestäviä kangasmaskeja hintaan 6€/kpl.
 

Muut yleiset ohjeistuksemme koronaviruksen ehkäisemiseksi

- Kiinnitä erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Kädet tulee pestä ennen kentälle menoa ja sieltä poistuttua. Myös käsidesiä voi käyttää.

- Pidä 2 metrin turvaväli muihin ihmisiin.

- Vältä oleskelua hallin aulatiloissa ja katsomoissa ja siirry suoraan kentälle ja sieltä pois.

- Smash Centerissä on poistettu auloista ja muista yleisistä tiloista sohvat ja tuolit oleskelun välttämiseksi yleisissä tiloissa.

- Pelaajat, joilla on flunssan oireita tai jotka ovat altistuneet koronavirukselle, ovat koronan vuoksi karanteenissa tai jotka ovat palanneet ulkomailta 14 vrk:n sisällä eivät saa tulla pelaamaan halleihimme.

- Suosittelemme, että riskiryhmiin kuuluvat eivät tulisi pelaamaan halleihimme.

- Halliemme siivous on ollut tavallista tehostetumpaa koko koronaepidemian ajan.

Seuraamme edelleen koronavirustilannetta sekä viranomaisten päätöksiä ja tiedotamme muutoksista nettisivujemme smash.fi -etusivulla kohdassa Uutisia.
 28 November 2020 - updated 25 March 2021

Our sport facilities remain open for the time being following specified safety guidelines and restrictions. According to the decision made by the Regional State Administrative Agency on 26 February 2021 a sport facility can be open if there is a maximum of 10 people on one space. We ask our customers to follow our guidelines below.

Smash Center

- Players on all courts must leave five minutes before the end of the hour when the bell rings in order to avoid close contacts. Players for the next hour are allowed to enter the court exactly on the hour. The bell rings now every hour 25 past and five to in order to make it easier in practice.
- Badminton courts 7, 9 and 11 are closed.
- Only two people are allowed on badminton courts (=singles game).
- Those who have made a booking to other badminton courts (1,2,6,8,10,12) or to table tennis courts may cancel their booking if they don’t want to play singles game. Bookings can be cancelled before 24 h or more by logging in to the booking system and by cancelling bookings on page Omat varaukset (= own bookings) and less than 24 h by contacting our customer service by e-mail fite@finlandtennis.com. In the case of a regular court booking (vakiovuoro), please contact the customer service.
- Table tennis tables on table tennis courts 1 and 3 have been moved on to squash courts 4 and 5. Bookings for table tennis are made in the normal manner in the booking system in the table tennis (=pingis) tab. Table tennis 1 (Pi1) bookings are played on squash court 4 and Table tennis 3 (Pi3) bookings are played on squash court 5.
- Only two people are allowed on table tennis courts (=singles game).
- Only the toilets are in use in changing rooms, otherwise changing rooms are not in use.
- Access to tennis courts 5 and 6 takes place through womens’ changing room.
- Players should be wearing sports clothes under their outerwear already when entering the building. Change into your indoor sports shoes in the lobby and enter the court wearing your outerwear. Entering the courts wearing outdoor shoes is forbidden.
- Customers should pay attention to social distances, avoid spending time in the lobbies and corridors and exit our premises promptly. 
- Face masks are required from all persons aged 12 or above at all times except during the actual physical activity.
- People who are dropping off and picking up children – parents or guardians, for example – should avoid entering our facilities.
- Tennis & padel hitting walls are not in use in Kolo.
- Gym is closed.
- Ravintola Classico serves only take away food and home delivery starting from Monday 8 March.
- Our staff instructs and oversees that the above guidelines are being followed.

Olarin tennishalli

- Players on all courts must leave five minutes before the end of the hour in order to avoid close contacts. Players for the next hour are allowed to enter the court exactly on the hour. Those who attend group coaching have been instructed separately.
- Changing rooms are not in use.
- Players should be wearing sports clothes under their outerwear already when entering the building. Change into your indoor sports shoes in the lobby and enter the court wearing your outerwear. Entering the courts wearing outdoor shoes is forbidden.
- Customers should pay attention to social distances, avoid spending time in the lobbies and exit our premises promptly. 
- Face masks are required from all persons aged 12 or above at all times except during the actual physical activity.
- People who are dropping off and picking up children – parents or guardians, for example – should avoid entering our facilities.
- Our staff instructs and oversees that the above guidelines are being followed.

Arena Center Myllypuro / padel courts

- Padel court 1 in Arena Center Myllypuro is closed starting from Wed 24 March for the time being. On padel court 4 only two players are allowed per booking starting from Wed 24 March, price on court 4 -50%. Bookings on padel courts 1 and 4 are cancelled starting from Wed 24 March. The amount already paid is returned to customer’s account in the booking system and it can be used for paying new court bookings. All bookings on padel court 4 are also cancelled, but customers can make a new booking on court 4 if they wish to play singles game (= only two players allowed on a court 4, price -50%). Customers with cancelled bookings have been informed about the cancellations by e-mail.
- The front door of Arena Center Myllypuro is closed and the staff controls letting in customers. Entry takes place through the door next to the cafeteria’s cashier.
- Every group with a booking should arrive at the door only when the whole group is together. The group is let in earliest 10 minutes before the hour. Staff lets in only one group at a time.
- Customers are being recommended to wear sport clothes under their outer wear already when arriving at the building.
- Groups should enter the padel premises only exactly on the hour after the earlier groups have left. The group should leave padel court 5 minutes before the hour ends and leave padel premises without delay again as a one group before the next group enters.
- In general, players should pay attention to social distances and wear face masks at all times except during the actual physical activity.
- More information on guidelines in Arena Center (in Finnish):
https://www.arenacenter.fi/koronainfo-01032021/


We hope for co-operation from our customers – thank you, let’s play safe!

We still monitor the decisions made by the Regional State Administrative Agency and other authorities and will make changes in our activities if necessary.

Otherwise our earlier coronavirus restrictions below continue until 30 April.

Coaching actitivies

Junior coaching activities continue in all our sports (tennis, badminton, squash, table tennis and padel) except family tennis by following the special safety guidelines set by the coronavirus coordination group. We recommend that people who are dropping off and picking up children – parents or guardians, for example – would not enter the facilities. Those who attend regular coaching groups will be informed by e-mail if there are any changes to their training practices.

For adults, only tennis coaching activities continue. Coaching activities for adults in our other sports are suspended at least until the end of April. Tennis is not seen as a sport of high risk and the size of the tennis court is a lot bigger in comparison to other courts, so keeping social distance and avoiding physical contacts is easier.

Those who attend regular coaching in Helsinki, Espoo and Kotka have a right to cancel their participation until 30 April 2021 without charges. Those who attend regular coaching will be notified in more detail by email. More information from the following persons:  

- Helsinki, badminton, squash, padel and table tennis junior and adult coaching: Ari Ahokas ari.ahokas@smashtennis.fi
- Helsinki, tennis adult coaching: Janne Eerikäinen janne.eerikainen@smashtennis.fi
- Helsinki, tennis junior coaching: Juha Romppanen juha.romppanen@smashtennis.fi
- Helsinki, tennis competitive coaching: Joni Wilenius joni.wilenius@smashtennis.fi
- Espoo, tennis adult coaching: Lassi Nykänen lassi.nykanen@smashtennis.fi
- Espoo, tennis junior coaching Green & Yellow Teams: Timo Etumäki timo.etumaki@smashtennis.fi
- Espoo, tennis junior coaching Red & Orange Teams: Susanna Etumäki susanna.etumaki@smashtennis.fi
- Kotka, tennis adult and junior coaching: Pasi Ahti pasi.ahti@smashtennis.fi

The system for compensating adult tennis coaching lessons in Helsinki and Espoo is not in use between Sat 28 November and Fri 30 April. If you have already booked compensating lessons for the above period we recommend not to use them. We recommend that coaching lessons are carried out within own groups. We are considering how to compensate the system's coaching lessons for players and will inform about the decision during the spring.

Coaching lessons finish five minutes before the end of the lesson so that players have a chance to leave the courts safely before the next group comes. Every player must pay attention to the social distances also during the lessons for example during the breaks and when gathering balls.  

Courses, events and tournaments

Courses, events and tournaments are cancelled in Helsinki, Espoo and Kotka for the time being. The registration fee of the cancelled courses will be returned to those who have already paid for it.


Regular court bookings by contract (”vakiovuorot”)

Regular court bookings are valid in the normal manner. However, customers have a right to cancel their regular court bookings because of the coronavirus in Smash Center, Arena Center Myllypuro and Olarin Tennishalli until 30 April. Please note: those who want to cancel their regular court booking because of the coronavirus should cancel all the April bookings at the same time by 5 April to our customer service by email fite@finlandtennis.comThere will be no charges for regular bookings that are cancelled.
 

Face masks required from all persons aged 12 and above

Face masks are required in our facilities in Helsinki and Espoo from all persons aged 12 or above at all times except during the actual physical activity. Disposable masks are available for customers when entering our facilities. You can buy reusable face masks at the service counter of Smash Center, price 6€/mask.
 

Our other general guidelines for preventing the coronavirus

- Pay special attention to hygiene. You should wash your hands before entering and after exiting the court. You can also use hand sanitizer.

- Keep social distance of 2 meters to others.

- Avoid spending time in the lobbies and enter and exit the court promptly.

- Sofas and chairs have been removed from the lobby areas at Smash Center to avoid staying in the general areas.

- Players with flu symptoms, people placed in quarantine due to coronavirus and those who have returned from abroad within the past 14 days are not allowed to play on our courts.

- We recommend that people at higher risk would not play at our facilities.

- Cleaning and hygiene at our facilities has been enhanced.

We still monitor the development of the coronavirus situation and the decisions made by the authorities and inform about the changes in our activities on our www.smash.fi -website on section Uutisia (News).