Julius Lehmuskallio Smash-Padeliin valmentajaksi

12.10.2020


Uusia aikuisten padelvalmennusryhmiä torstaille Arena Center Myllypuroon

Smashin padelvalmennustiimissä aloittaa tällä viikolla Julius Lehmuskallio. Julius on toiminut 17 vuotta tennisvalmentajana Smashissä ja HLK:ssa. Padelissa hän on suorittanut I-tason koulutuksen ja hänet on valittu mukaan II-tason koulutukseen. Julius on voittanut padelin yleisen luokan Suomen mestaruuden kaksi kertaa ja lisäksi hän on moninkertainen SM-mitalisti sekä Finnish Tourin voittaja. Juliuksen Suomen padelranking on tällä hetkellä 5 ja hän edustaa Padel Housea. 

Julius tulee yhdessä padelin vastuuvalmentajan Ari Ahokkaan kanssa kehittämään ja kasvattamaan Smash-Padelin toimintaa mm. järjestämällä harjoituksia harrastajien lisäksi kilpa- ja maajoukkuepelaajille sekä erilaisia tapahtumia Myllypuron Smash Centerissä ja Arena Center Myllypuron uusilla padelkentillä.

Julius antaa myös yksityistunteja padelista kiinnostuneille.

Julius toimii valmentajana myös torstai-iltaisin Arena Center Myllypuroon perustetuissa uusissa aikuisten padelvalmennusryhmissä:

  • klo 17.00-18.30 Aikuisryhmä (vähemmän pelanneet)
  • klo 18.30-20.00 Aikuisryhmä (jonkin aikaa pelanneet)
  • klo 20.00-21.30 Aikuisryhmä (enemmän pelanneet)

Myös Smash Centerissä on edelleen padelvalmennusta tarjolla sekä aikuisille että junioreille maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Lue lisää valmennusryhmistä ja ilmoittaudu mukaan padelvalmennussivulla.

Smash toivottaa Juliuksen lämpimästi tervetulleeksi valmennustiimiin!