Koronavirus: muistathan noudattaa ohjeistuksiamme / Coronavirus: please remember to follow our guidelines

2.10.2020

- Kiinnitä erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Kädet tulee pestä ennen kentälle menoa ja sieltä poistuttua. Myös käsidesiä voi käyttää.

- Pidä 2 metrin turvaväli muihin ihmisiin.

- Vältä oleskelua hallin aulatiloissa, katsomoissa ja pukuhuoneissa ja siirry suoraan kentälle ja sieltä pois.

- Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa, jos lähikontakteja ei voi välttää.

- Pelaajat, joilla on flunssan oireita tai jotka ovat altistuneet koronavirukselle, ovat koronan vuoksi karanteenissa tai jotka ovat palanneet ulkomailta 14 vrk:n sisällä eivät saa tulla pelaamaan halleihimme.

- Suosittelemme, että riskiryhmiin kuuluvat eivät tulisi pelaamaan halleihimme.

- Saunat Smash Centerissä eivät ole käytössä koronaepidemian vuoksi. Huomioi suihkutiloissa ja pukuhuoneissa turvavälit toisiin ja vältä turhaa oleskelua.

- Seuraamme edelleen koronavirustilannetta ja sen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä. Halliemme siivous on ollut tavallista tehostetumpaa koko koronaepidemian ajan.

KIITOS – PELATAAN TURVALLISESTI!


- Pay special attention to hygiene. You should wash your hands before entering and after exiting the court. You can also use hand sanitizer. 

- Keep social distance of 2 meters to others.

- Avoid spending time in the lobbies and changing rooms and enter and exit the court promptly.

- We recommend using face masks in the lobbies and changing rooms if close contacts can’t be avoided.

- Players with flu symptoms, people placed in quarantine due to coronavirus and those who have returned from abroad within the past 14 days are not allowed to play on our courts.

- We recommend that people at higher risk would not play at our facilities.

- Saunas are closed at Smash Center. Pay attention to social distance of 2 meters and avoid unnecessary staying in shower and changing rooms. 

- We still monitor the development of the coronavirus situation and observe any recommendations and regulations issued by authorities. Cleaning and hygiene at our facilities has been enhanced.

THANK YOU – LET’S PLAY SAFE!