Uusi tapahtumien ilmoittautumis- ja maksujärjestelmä on otettu käyttöön Smash Centerin tennistapahtumiin

24.9.2020

Vuoden 2020 loppupuolella uusi tapahtumajärjestelmä otetaan käyttöön myös sulkapallo-, padel-, squash- ja pingistapahtumien osalta.

Olemme ottaneet käyttöön Helsingin tennistapahtumiin uuden järjestelmän, joka toimii jo käyttämässämme TennisClubissa, jossa hallinnoimme mm. tenniksen aikuisvalmennuksen korvausjärjestelmää. Uudessa järjestelmässä tapahtumat maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla tai kortilla, jolloin paikka tapahtumassa vahvistuu. Mikäli tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Saat sähköpostitse ilmoituksen, jos paikka tapahtumassa vapautuu.

Syksyllä 2020 tarjoamme monipuolisen valikoiman tennisklinikoita ja tenniksen pelitapahtumia, mm. uutuutena Smash Centerissä arkipäivien päiväklinikat eri teemoilla sekä syvennetty syöttöklinikka, joka sisältää tunnin luennon kaiken tasoisten pelaajien syötön välttämättömistä teknisistä hetkistä sekä 2 x 2 tuntia harjoituksia! Syvennetyn syöttöklinikan luento ja ensimmäinen kerta pidetään la 3.10., seurantakerta la 19.12.

Uusi järjestelmä ja tennistapahtumat löytyvät osoitteesta tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Tenniksen aikuisvalmennuksessa olevat voivat käyttää ilmoittautumiseen TennisClub-tunnuksiaan. Perus- ja jatkokursseille voi myös ilmoittautua kirjautumatta.

Uusi järjestelmä on ollut jo kolmisen viikkoa käytössä Smash-Espoon tennistapahtumien ilmoittautumiseen. Vuoden 2020 loppupuolella uusi tapahtumajärjestelmä otetaan käyttöön myös Smash Centerin sulkapallo-, padel-, squash- ja pingistapahtumien osalta. Näiden lajien kaikkiin syksyn 2020 tapahtumiin ilmoittaudutaan vielä kunkin lajin nettisivuilla olevien ohjeiden mukaan ja tapahtumat maksetaan paikan päällä Smash Centerin kassalle. 

Sulkapallokurssit

Padelkurssit- ja klinikat

Pingiskurssit

Squashkurssit

Tervetuloa kurssille ja tapahtumiin!