Aikuisten ohjatut kuntosaliharjoitukset alkavat 12.9.

6.9.2012

Ilmoittaudu nyt mukaan

Smash- Tennis tarjoaa yhteistyössä Suomen Liikunta ja Hyvinvoinnin kanssa syyskuusta lähtien kuntosalivalmennusta aikuisille. Valmennuksen tarkoituksena on ennen kaikkea ehkäistä yksipuolisesta lajiharjoittelusta mahdollisesti tulevia rasitusvammoja sekä parantaa fyysisiä ominaisuuksia lajiharjoittelussa ja/tai kilpatenniksessä. Fyysisiin ohjattuihin harjoituksiin voi myös tulla mukaan, vaikka ei harrasta mailapelejä. Harjoituksissa keskitytään kehon vahvistamiseen ja parempaan jaksamiseen niin mailapeleissä kuin muussakin urheilussa. Harjoitteet ovat erittäin hyödyllisiä myös normaaliin arkielämään.

Kuntosaliharjoittelu:

- Ohjattu alkulämmittely
- Monipuolista lihaskuntoharjoittelua
- Koordinaatio harjoitteita
- Tasapainoa kehittäviä harjoitteita
- Vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun
- Lihaskuntotesti jokaisen kauden alussa ja lopussa
- Ohjattua venyttelyä

Jokainen mukaan ilmoittautuva haastatellaan ennen harjoitusjakson alkamista ja harjoituksissa huomioidaan jokainen henkilö yksilönä.
Harjoitukset pidetään Myllypuron Finland Tennis clubin kuntosalilla.

Ohjaajana toimii koko työuransa aikuisliikunnan parissa työskennellyt entinen kuntosaliyrittäjä Ari Ahokas. Arin ehdoton vahvuus tietotaidon lisäksi on kyky nostattaa harjoittelumotivaatio huippuunsa urheilutunneilla.

Ryhmäharjoitusajat ovat:

A)    Keskiviikko 11.00- 12.00 (aloitus 12.9.2012)

B)    Keskiviikko 19.00- 20.00 (aloitus 12.9.2012)

C)    Torstai 11.00- 12.00 (aloitus 13.9.2012)

D)    Perjantai 18.00- 19.00 (aloitus 14.9.2012)

Järjestämme vastaavia tunteja myös päiväsaikaan arkisin jos halukkuutta löytyy.

Tarvittaessa ryhmiä saatetaan joutua yhdistelemään riippuen osallistujamääristä. Tällaisessa tapauksessa osallistujiin otetaan yhteyttä puhelimitse.

Hinnat:

19,50€/ kerta (Smash-Tenniksen jäsenet)
22,50€/ kerta (Ei jäsenet)

Hinnat sisältävät haastattelun, opetuksen/ohjauksen, tarvittavat tilamaksut ja välineet sekä testit.

Irtisanoutumisaika:

Neljä viikkoa