Keskeytämme kaiken valmennus-, kurssi- ja tapahtumatoiminnan toimipaikoissamme ke 18.3. alkaen. Kaikki toimipaikkamme ovat avoinna tänään tiistaina 17.3., mutta tiedotamme hallitoiminnan jatkosta tämän päivän aikana

17.3.2020

We suspend all our trainings, courses and events starting on Wed 18th March at Smash Center, Olarin Tennishalli and Kotkan Tennishalli. Our sports halls are open today on Tue 17th March, but we will inform today about the continuation of our operations.

Valtioneuvosto teki eilen uusia linjauksia koronaepidemian johdosta. Linjausten mukaan mm. rajoitetaan kokoontumisia ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Valtion ja kuntien harrastus- ja urheilutilat suljetaan keskiviikosta 18.3.2020 lähtien. Valtioneuvosto on suositellut myös yksityisen sektorin toimijoiden toimivan samoin.

Keskeytämme kaikkien lajiemme valmennukset keskiviikosta 18.3.2020 alkaen pääsiäismaanantaihin 13.4.2020 saakka Smash Centerissä, Olarin tennishallissa sekä Kotkan tennishallissa. Myös kaikki kurssit ja tapahtumat perutaan keskiviikosta 18.3.2020 alkaen ma 13.4.2020 saakka.

Toimipaikkamme ovat avoinna tänään tiistaina 17.3. ja valmennukset pidetään vielä tänään normaalisti, mutta tiedotamme hallitoiminnan jatkosta tämän päivän aikana.

- - -

Due to the new alignments of the Finnish Government regarding the Coronavirus, we suspend all our trainings, courses and events starting on Wed 18th March until Easter Monday 13th of April at Smash Center, Olarin Tennishalli and Kotkan Tennishalli. Our sports halls are open today on Tue 17th March, but we will inform later on today about the continuation of our operations.