Smash Centerin ravintola on nyt uudistunut Ravintola Classico. Tarjolla kahvilatuotteiden ja virvokkeiden lisäksi mm. salaatteja, tuorepasta-annoksia, burgereita ja pizzaa – myös kotiinkuljetuksella!

14.11.2019Lämpimästi tervetuloa!

Perheyrityksen voimin pyörivä Ravintola Classico Smash Centerissä tarjoaa nyt maistuvat tuorepasta-annokset, monipuoliset salaatit, herkulliset burger-annokset sekä täyteläiset rapeapohjaiset pizzat. Pizzat voit ottaa myös mukaan tai tilata kotiin! Lapsille on nyt tarjolla myös omia lastenannoksia.

Ruoka-annosten lisäksi tarjolla on kahvilatuotteita, virvokkeita, leipiä, pullaa ja muita makeita leivonnaisia, urheilujuomia ja  -patukoita sekä olutta, siideriä, lonkeroa ja viiniä.

Tutustu uudistuneeseen ruokalistaan klikkaamalla oheisia kuvia tai ravintolan nettisivuilla:
www.ravintolaclassico.fi

Pizzatilaukset kotiin puhelimella tai nettisivujen kautta:
p. 09 4289 3785
www.ravintolaclassico.fi

Yli 14,50€ tilauksesta ilmainen kotiinkuljetus.
Alle 14,50€ tilauksesta kuljetusmaksu 4€.
Toimitusaika 30-60 min. Noudettaessa odotusaika 10-15 min.


Kiitämme kaikkia kesällä ravintolapalvelukyselyyn osallistuneita. Olemme pyrkineet ottamaan huomioon kyselyn tulokset ja palautteet ja kehittäneet ravintolatoimintaa sen mukaan. Kehitystyö jatkuu edelleen yhdessä ravintolayrittäjien kanssa. Kyselyyn osallistuneiden kesken on arvottu kaksi lahjakorttia Smash Centerin Pro Shopiin. Arvonnasta on ilmoitettu voittajille.