Micke Malinen murskasi ja Tommy Hellström väsytti vastustajansa Myllypuron Arc Technology finaaleissa

20.5.2012

Aada Murtomäelle niukka tappio finaalissa. Jari Tuovinen D- luokan finaalissa

Micke Malinen osoitti kovaa kevätkuntoa ulkokauden avauksessa Arc Technology Open kilpailuissa, jotka pelattiin Myllypurossa ja Kaisaniemessä. Micke voitti P14- sarjan kukistamalla välierissä Eemil Sintosen 6-1,6-0 ja finaalissa Juha Vuorenhelan 6-0,6-0. Finaalissa Miken esitys oli erittäin vahva ja varma.

P12- sarjassa Tommy Hellström taisteli finaalissa yli 3 tuntia Mikko Pulkkisen kanssa. Ensimmäinen erä meni Tommylle 7-5, toinen Mikolle  6-7. Kolmannessa erässä nähtiin uskomattoman hienoja palloralleja ja Tommy ehti siirtyä jo 4-1 johtoon. Mikko tuli tasoihin 4-4 ja jälleen pelattiin pitkä peli, jonka voittajana Tommy meni 5-4 johtoon. Viimeisessä puoltenvaihdossa Tommy löysi jostakin kuutos vaihteen (liekö osasyynä ollut Micke Malisen ja Julius Hauhion saapuminen katsomoon), lisäsi tempoa ja vei puhtaasti mm. kahden suoran läpilyönnin turvin pelin ja kolmannen erän nimiinsä 6-4. Kunniamainintana molemmille mainittakoon todella herrasmiesmäinen käytös ja kunnioitus vastustajan hienoja lyöntejä kohtaan. Ottelun lopuksi pelaajat jaksoivat vielä halata toisiaan verkolla! Välierissä Tommy kukisti ykköseksi sijoitetun Mikael Martikaisen 7-6,6-3.

Aada Murtomäki eteni välieristä finaaliin luovutusvoitolla Paula Joukasesta. Paula matkusti Tallinnaan TE- kilpailuihin. Finaalista tuli vielä pelinverran tiukempi kuin Tommyn ottelu. Matilda Vainio vei voiton luvuin 7-6,6-7,6-4. Myös tässä ottelussa nähtiin erittäin korkeatasoista massapeliä.

Miesten D- luokassa Jari Tuovinen eteni finaaliin kaatamalla välierissä Juha Heinosen 6-7,6-4,6-2. Finaalissa Timo Ihalempiä oli parempi luvuin 7-5,7-6.

Miesten C- luokassa Henrik Ikonen eteni välieriin, jossa koki tappion Juha Vuorenhelalle luvuin 6-1,2-6,2-6.

Hyvinkäällä pelatuissa kilpailuissa Tero Haapiainen sijoittui miesten C- luokassa lohkona pelatussa sarjassa toiseksi. Teron parina pelasi Jarkko Haapiainen.