Ella Haavisto ykkönen T10- ja T12- sarjassa. Micke Malinen ja Nikita Liebkind ykkösiä 14v- sarjoissa

26.2.2012

Anssi Sopanen, Marja- Leena Cerf, Hermanni Tiainen ja Kamille Kivelä semeissä

Ella Haavisto uurasti viikolopuna Myllypurossa pelatuissa kilpailuissa kahdessa sarjassa ja vei voiton molemmissa. T10- sarjassa hän voitti välierissä Marja- Leena Cerfin 6-0,6-0 ja finaalissa Peppi Ramstedtin 6-0,6-1. T12- sarjan semeissä kukistui Liisa Vehviläinen luvuin 6-3,6-3 ja finaalissa Karen Kaukovalta luvuvuin 6-2,6-0. Kerrottakoon, että pienestä koostaan ja nuoresta iästään huolimatta Ella sai uskomattoman hyvin ohjattua kenttään vaikeita hakupalloja nurkista. Mikä hienointa kyseisiin hakuihin, Ella valitsi erittäin järkeviä puolustuslyöntejä. Vastaavasti sopivan paikan tullen Ella tuli rohkeasti verkolle tehokkailla hyökkäyslyönneillä ja näytti osaamista myös lentopelissä. Kokonaisuudessaan taktsisesti hienoa peliä.

P14- sarjassa Micke Malisen energinen ja taistelutahtoinen asenne palkittiin voitolla. Välierissä Micke kaatoi Tatu Alasen 3-6,6-3,6-4 ja finaalissa Janne Ala- Ketolan 6-2,6-4. Jos pelaaja liukuu massatossuilla uudeankarhealla Janus- hallin pinnalla nurkasta haettuihin palloihin, niin voi hyvällä omatunnolla sanoa, että voitto oli ansaittu ja nostaa hattua esimerkillisestä taistelutahdosta. Lyöntivalikoimasta löytyi myös hienoja alakierteitä ja stoppareita.

T14- sarjassa Nikita Liebkind eteni finaaliin kukistamalla Aino Alkion 6-4,6-0. Finaalissa tahti jatkui samana ja voitto kirjattiin Bea Kalliosta luvuin 6-4,6-3. Kallio kukisti välierässään Kamille Kivelän 4-6,6-2,6-3. Oli ilo huomata Nikitan huimasti kehittynyt syöttö. Nikitan vahvuutena on aina ollut taistelutahto ja se oli edelleenkin hyvällä tasolla.

MB- luokassa Anssi Sopanen eteni välieriin. Semeissä Ville Lehtonen vei voiton luvuin 6-3,7-6. Anssi totuttelee vielä uusiin mailohin ja kuntosalilla tehdyssä alkuveryttelyssä ennen toisen kierroksen ottelua, tämä tuntui hiukan huolettavan Anssia.

P12- sarjassa Hermanni Tiainen eteni välieriin, jossa koki niukan tappion Veeti Vuorenhelalle luvuin 7-6,6-7,4-6.