Aikuisille lihaskunto- ja kestävyysharjoituksia yksipuolisen harrastuksen vastapainoksi Myllypurossa

13.12.2011

Uudet ryhmät aloittavat tammikuussa

Fyysistä valmennusta aikuisille

Smash- Tennis tarjoaa yhteistyössä Suomen Liikunta ja Hyvinvoinnin kanssa tammikuusta lähtien fyysistä valmennusta aikuisvalmennettaville. Valmennuksen tarkoituksena on ennen kaikkea ehkäistä yksipuolisesta lajiharjoittelusta mahdollisesti tulevia rasitusvammoja sekä parantaa fyysisiä ominaisuuksia lajiharjoittelussa ja/tai kilpatenniksessä. Fyysisiin ohjattuihin harjoituksiin voi myös tulla mukaan, vaikka ei harrasta mailapelejä. Harjoituksissa keskitytään kehon vahvistamiseen ja parempaan jaksamiseen niin mailapeleissä kuin muussakin urheilussa ja elämässä. Harjoitteet ovat erittäin hyödyllisiä myös normaaliin arkielämään.

Kuntosaliharjoittelu

Ohjattu alkulämmittely
Monipuolista lihaskuntoharjoittelua
Koordinaatio harjoitteita
Tasapainoa kehittäviä harjoitteita
Vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun
Lihaskuntotesti jokaisen kauden alussa ja lopussa
Ohjattua venyttelyä

Jokainen mukaan ilmoittautuva haastatellaan ennen harjoitusjakson alkamista ja harjoituksissa huomioidaan jokainen henkilö yksilönä.
Harjoitukset pidetään Myllypuron Finland Tennis clubin kuntosalilla.

Kestävyysharjoittelu

Ohjattu alkulämmittely
Monipuolisia kestävyyttä ja hapenottokykyä parantavia harjoitteita
Kimmoisuus harjoitteita
Ohjattua venyttelyä
Kestävyystestit jokaisen kauden alussa ja lopussa

Harjoitukset pidetään Myllypuron Liikuntamyllyssä

Ohjaajana toimii koko työuransa aikuisliikunnan parissa työskennellyt entinen kuntosaliyrittäjä Ari Ahokas. Arin ehdoton vahvuus tietotaidon lisäksi on kyky nostattaa harjoittelumotivaatio huippuunsa urheilutunneilla.

Ryhmäharjoitusajat ovat:

A)    Keskiviikko 20.00- 21.00 (Kuntosali)

B)    Torstai 7.30- 8.30 (Kuntosali, astetta kevyempi kuin illat)

C)    Torstai 19.00- 20.00 (Kuntosali)

D)    Torstai 20.00- 21.00 (Kuntosali)

E)     Perjantai 17.30- 18.30 (Kuntosali)

F)     Perjantai 18.30- 19.30 (Kuntosali)

G)    Sunnuntai 19.00- 20.00 (Liikuntamylly)

Järjestämme vastaavia tunteja myös päiväsaikaan arkisin jos halukkuutta löytyy.

Tarvittaessa ryhmiä saatetaan joutua yhdistelemään riippuen osallistujamääristä. Tällaisessa tapauksessa osallistujiin otetaan yhteyttä puhelimitse.

Hinnat:

Kuntosaliharjoittelu kerran viikossa 470€ (Ei smashilaiset 580€) Viikot 2-22
Kuntosaliharjoittelu kaksi kertaa viikossa 845€ (Ei smashilaiset 1040€) Viikot 2-22

Harjoitus liikuntamyllyssä sunnuntaisin 470€ (Ei smashilaiset 580€) Viikot 2-22

Kuntosaliharjoittelu kerran viikossa + Liikuntamylly  845€ (Ei smashilaiset 1040€) Viikot 2-22

Kuntosaliharjoittelu kaksi kertaa viikossa + Liikuntamylly 1125€ (Ei smashilaiset 1385€) Viikot 2-22

Hinnat sisältävät haastattelun, opetuksen/ohjauksen, tarvittavat tilamaksut ja välineet sekä testit.

Tiedustelut:

Joni Wilenius
joni.wilenius@smashtennis.org
tai
Antrei Lausti
040-8392023
antrei.lausti@smashtennis.org

Ilmoittautumiset:

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen joni.wilenius@smashtennis.org  ja merkitse otsikoksi ”aikuisten fysiikka” ja tekstiin seuraavat tiedot:
Nimi
Osoite (ei smashin jäsenet)
Puh