TimanttiTour pelattiin lauantaina Helsingissä

12.12.2011

Pallolle annettiin kyytiä ja lisäksi mietittiin, onko peli leikkiä

TimanttiTourin syksyn viimeisessä osakilpailussa oli mukana 9 midiä ja 19 miniä, ja joukossa oli ilahduttavasti mukana myös ensikertalaisia.

 

Midit pelasivat kahdessa lohkossa. A-lohkossa Sebastian Vaskelainen oli ykkönen, Eemeli Sipilä kakkonen ja Rania Kinnunen kolmonen. B-lohkossa järjestys oli Zoja Mokrosova, Robi Lassila Akseli Holopainen. Kisojen lopuksi pelattiin viidakkotennistä ja venyteltiin pelaajien näyttäessä toisilleen venyttelyliikkeitä.

 

Minit pelasivat kolmessa lohkossa. A-lohko muodostettiin jo kisan alkajaisiksi, mutta B- ja C-lohkot muodostettiin lopullisiksi lohkoiksi vasta "esilohkokilpailujen" perusteella. A-lohkossa Robi Lassila oli ykkönen, Jeri Lassila kakkonen ja Julius Leino kolmonen.  B-lohkossa järjestys oli Sami Stacquadanio, Benjamin Laukkoski ja Chloe Ghemtio. C-lohkossa voittoja keräsivät eniten Eetu Soitu ja Max Filatov, ja seuraavia olivat Timofey Lobanov, Elsa Tikka ja Arina Vabistsevits yhtä monella voitolla. Kisojen lopuksi heittäydyttiin filosofoimaan ja pohdittiin yhdessä, onko peli leikkiä. Vastaus tuntui olevan kyllä, koska niin pelissä kuin leikissä pitää olla kivaa, niihin tarvitaan sääntöjä ja ne ovat "melkein totta".

 

Lämmin kiitos vanhemmille osallistumisesta TimanttiTourin järjestelyihin kuluneen kauden aikana! Kevään aikataulu julkaistaan lähiaikoina.

 

T. juha.romppanen@smashtennis.org