TimanttiTour pelattiin lauantaina Helsingissä

31.10.2011

Seuraava osakilpailu jo ensi viikonloppuna - tule mukaan!

TimanttiTourin syksyn toinen osakilpailu pelattiin midien ja minien yhteisenä softiskisana. Lohkoissa pelattujen kaksinpelien jälkeen pelattiin lopuksi myös muutama nelinpeli. Osallistujia oli yhteensä 19, ja kaikilla kentillä nähtiin hienoja palloralleja - ja yllättävän paljon myös smashejä!

Nuorempien pelaajien lohkossa pelattiin kahdeksan peliä/pelaaja. Julius Leino keräsi kahdeksan voittoa, Rasmus Rapo seitsemän ja Riina Siivikko kuusi. Vanhempien pelaajien lohkossa pelattiin yhdeksän peliä/pelaaja. Akseli Holopainen, Aatos Jauhianen ja Robi Lassila keräsivät kaikki seitsemän voittoa. Tähän lohkoon nostettiin myös kaksi miniä. Heistä Jeri Lassila voitti kuusi ja Alexander Linna viisi peliä.

Seuraava TimanttiTour on jo pyhäinpäivänä eli ensi lauantaina. Mideille ja mineille on nyt oma sarjansa, mutta midien kannattaa osallistua molempiin sarjoihin. Miditurnaus pelataan Janus-hallissa klo 11.30-14.30 ja miniturnaus klo 15-18 sulkapallokentillä.

Kisaan voi ilmoittautua kertomalla tulostaan valmentajalleen treeneissä tai lähettämällä sähköpostia juha.romppanen@smashtennis.org

Kaikki mukaan!