Suomi - Puola Davis Cup

16.9.2011

Lisäinfoa

 

Davis Cup Suomi – Puola alkaa huomenna!
 
Suomi – Puola Davis Cup ottelu pelataan viikonloppuna Barona Areenalla Espoossa. Ennakkolipunmyynti on ollut vilkasta ja esimerkiksi perjantaille alakatsomopaikkoja on tällä hetkellä vapaana alle 800. Varmista paikkasi katsomossa ostamalla lippu ennakkoon osoitteesta www.lippu.fi. Lippuja saa myös paikanpäältä, mutta parhaat paikat menevät nopeasti.
 
Viikonlopun ohjelmaan on tullut päivitystä. Arvonta oli tänään ja perjantain ensimmäisenä otteluna pelataan Suomen kakkospelaajan ja Puolan ykköspelaajan kohtaaminen Henri Kontinen - Jerzy Janowicz. Ensimmäisen kaksinpelin jälkeen Areenalla esiintyy kevään Idols-voittaja Martti Saarinen. Illan toisena kaksinpelinä on Suomen ykkösen Jarkko Niemisen ja Puolan kakkosen Grzegorz Panfilin ottelu.
 
Lauantain nelinpeliin Suomen kapteeni Kim Tiilikainen nimesi Jarkko Niemisen ja Harri Heliövaaran. Vastus on kovaa luokkaa, sillä verkon toiselle puolelle astelevat US Openin nelinpelin loppuottelussa olleet Mariusz Fyrstenberg ja Marcin Matkowski. Nelinpelin jälkeen pelataan näytösottelu, jossa Radio Suomi Popin juontajat Jaajo&Perälä haastavat Katariina Tuohimaan.
 
Sunnuntaina nousukarsinta huipentuu ratkaiseviin kaksinpeleihin. Silloin pelaavat ensin molempien maiden ykköspelaajat ja viidennessä ottelussa kakkospelaajat. Otteluiden välissä tunnelmaa tahdittaa Kim Herold, joka esiintyy Areenan tapahtuma-alueella.
 
Tervetuloa kannustamaan Suomi voittoon!